Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
PięknyUdalo sie ale z komale narabalam tych zalacznikow, a teraz nie moge ich usunac
![]()
Super że się udałoUdalo sie ale z komale narabalam tych zalacznikow, a teraz nie moge ich usunac
![]()
Kochana smaruj brzuchol bo jak jeszcze nie rośnie to jak cię rozwali to odrazu[emoji14]Super że się udałośliczny brzuszek jak ja wam zazdroszczę... Może rzeczywiście jestem.wielka i mają miejsce... Oby za miesiac coś było widać jak m wroci. Do 12 lipca ma czas!
![]()
Moj brzuch byl przyzwyczajony do takich rozmiarów bo cierpiałam na notoryczne wzdęciaMasz brzuszek niewiele mniejszy niż ja a ja już na koncowce[emoji14]
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Do końca szybciej niż ci się wydaje. Mi tak zlecialo że nie zdążyłam się nacieszyć ciążaMoj brzuch byl przyzwyczajony do takich rozmiarów bo cierpiałam na notoryczne wzdęciawięc chyba dlatego szybko się zaokrąglam
a gdzie tam jeszcze do końca
Ale lasencjaJa nie wiem skad wy macie takie brzuchy ja z rana mam taki tzn terazwieczorem trochę większy zależy ile zjem hihi
Zobacz załącznik 761142
Piękny brzuszek![]()
A to mój . Miesiąc przed porodem.szalu nie ma z rozmiarem. Ja nie wiem gdzie ten bobas sie mieści
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom