• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczynki ale macie piekne brzuszki:)
Podczytuje Was;)
U mnie ok. Moja kruszynka dalej pieknie rosnie. Jestem juz w 11t5d.
30 czerwca mam plenatarne i strasznie sie boje:(

reklama
Oj tam oj tam mój nie jest znowu taki duży :p
To twoja pierwsza ciąża? Przepraszam że tak wypytuje ale nie kojarzę cię z forum :D
Bywalam na forum "kto po in vitro" i "poronienia nawykowe, leczenie immunologiczne"
To moja 3 ciaza. Nie mam jeszcze ziemskiego dziecka. Pierwsza ciaze stracilam w 6tc, druga jak beta urosla do 300 to potrm juz spadala.
Zachodzilam w ciaze normalnie, ale organizm mi zabijal zarodki( komorki nk)
Teraz mialam pierwsze in vitro i za pierwszym razem sie udalo. Pobrali 10 komorek, 3 nadawaly sie do zaplodnienia, byly 3 zarodki 8AA. Podali mi dwa w 3 dobie. Trzeci nie przezyl do 5 doby. Jeden zostal ze mna.

Bywalam na forum "kto po in vitro" i "poronienia nawykowe, leczenie immunologiczne"
To moja 3 ciaza. Nie mam jeszcze ziemskiego dziecka. Pierwsza ciaze stracilam w 6tc, druga jak beta urosla do 300 to potrm juz spadala.
Zachodzilam w ciaze normalnie, ale organizm mi zabijal zarodki( komorki nk)
Teraz mialam pierwsze in vitro i za pierwszym razem sie udalo. Pobrali 10 komorek, 3 nadawaly sie do zaplodnienia, byly 3 zarodki 8AA. Podali mi dwa w 3 dobie. Trzeci nie przezyl do 5 doby. Jeden zostal ze mna.
Gratuluję :) jak to mówią do trzech razy sztuka :tak:teraz już będzie dobrze :D zostań z nami, udzielaj się a nie tylko podczytuj :tak:spokojnej, nudnej ciąży no i ogromnego brzucha już w krotce :p:D

reklama
received_10207853067018378.jpeg

Załączniki

• received_10207853067018378.jpeg
    received_10207853067018378.jpeg
    35,3 KB · Wyświetleń: 212

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry