• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
u mnie przyrost jest prawidłowy z tego co liczyłam na kalkulatorze, ale jednak sie zaczełam martwic, ze mała troche ta beta, no ale nic juz nie poradze, teraz tylko czekanie.

Pisanka u mnie tez dzis brzydko, ale lepsze to niz upał 34 stopnie, tym bardziej, ze w pracy siedze, a nie mam klimy ;p

Truskawka wcale nie masz niskiej bety :)
Zobacz jak ja miałam i co :) Wszystko jest w jak najlepszym porządku :)

Dziś i mnie głowa zaczęła boleć :( Mam nadzieję, że zjem i położę się to może ciut minie

Ale na szczęście koniec z zastrzykami :D JUPI!!! :D

Truskawka Twoja beta jest ok przecież :)

Mnie miło endokrynolog zaskoczyła! Pierwszy raz u niej byłam, bo moja dotychczasowa przestała przyjmować tam gdzie mam pakiet medyczny. I czekając pod gabinetem wyczytałam, że pani jest specjalistką również od naprotechnologii - myślę, no to się nasłucham o ivf, a ona spytała czy dalej się leczę w ośrodku, potwierdziłam, że tak i wygląda na to, że skutecznie i dlatego jestem, to kobita sie tak ucieszyła że się udało wreszcie, że aż się wzruszyłam :D (w przeciwieństwie do ginki z kilinki z którą też się dziś widziałam po recepty ;)) Wypisała mi wszystkie skierowania o które prosiła i chyba zostane u niej na czas ciąży :)

reklama
Wiec wszystkojest ok :)
Mój bobas ma już 8,7 cm :) dziś był leniwy strasznie :) nie wiadomo co bd dopiero jak urodze się dowiem :p tak dr powiedział. Ale jest za wcześnie jeszcze żeby poznać płeć.
Wynikami mam się nie przejmowac
Leki juz odstawiamy wiec tylko femibion mam brać :)

Pisanka proszę na 26 lipca mnie wpisać :)Zobacz załącznik 761614
Jak to za wcześnie? Może po prostu nie było widać, tak się ustawiło? Cieszę się że wszysko dobrze, już konkretny maluch :D
Wszystkie leki odstawiasz? Luteinę też? Zazdroszczę :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry