• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witajcie dziewczyny, dzis robiłam bete i jest 135, to mój 10 dpt, chyba wszystko idzie dobrze, jakie u Was były mniej wiecej wyniki? pytam o pojedyncze ciaze?:D mam jeszcze takie pytanko, ile dpt byłyscie na 1szym usg? mnie sie konczy dupek, ale chyba nie ma sensu jeszcze teraz isc, pewnie nic nie bedzie widac
Super wynik :)
Ja miałam robione 14 dpt.bo leki mi się skończyły i przy okazji zrobił ale nic nie było widać. Po 2 tyg.czyli 28 dpt widać było już serduszka :)

reklama
dzięki dziewczyny, u mnie jest przyrost 122 % w ciagu 72 h, a norma to jest gdzies 114, wiec mam nadzieje, ze juz bedzie tylko rosła do gory beta. Ale strasznie sie denerwuje, tak bym chciała zeby sie udało, ciągle widze gdzies kobiety w ciazy i az łezka sie w oku kręci, tak mi sie marzy taki brzuszek juz miec :)

widze, ze poruszałyście temat ciazowych ciuchów- ja w 1szej kupowałam głownie w happy mum, tez myslalam, ze jeszcze posluza po ciazy, ale po ciazy na te ciuchy juz nie mozna patrzec :D zreszta i tak sa teraz duzo za duze na mnie, bo przed 1sza ciaza byłam ponad 20 kg ciezsza niz teraz. Najlepiej kupowac zwykłe tuniczki po prostu o jeden rozmiar większe no i getry najlepiej sie sprawdzaja w ciazy, mozna kupowac ciazowe na allegro, sa bardzo tanie, na zime fajne ocieplane z takim jakby polarkiem pod spodem :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewczyny, dzis robiłam bete i jest 135, to mój 10 dpt, chyba wszystko idzie dobrze, jakie u Was były mniej wiecej wyniki? pytam o pojedyncze ciaze?:D mam jeszcze takie pytanko, ile dpt byłyscie na 1szym usg? mnie sie konczy dupek, ale chyba nie ma sensu jeszcze teraz isc, pewnie nic nie bedzie widac

U mnie 10 dpt blastki (crio) beta 271, 12 dpt 753. Czekam na dzisiejszy wynik jeszcze (wariatka ;)), a usg umówione mam na piątek czyli 18 dpt. Wg zaleceń po transferze wizyta z usg 9-10 dni po pozytywnej becie. Podobno widać coś przy becie 1000-1500, więc zdecydowanie za wcześnie u Ciebie.

dzięki dziewczyny, u mnie jest przyrost 122 % w ciagu 72 h, a norma to jest gdzies 114, wiec mam nadzieje, ze juz bedzie tylko rosła do gory beta. Ale strasznie sie denerwuje, tak bym chciała zeby sie udało, ciągle widze gdzies kobiety w ciazy i az łezka sie w oku kręci, tak mi sie marzy taki brzuszek juz miec :)

widze, ze poruszałyście temat ciazowych ciuchów- ja w 1szej kupowałam głownie w mothercare, tez myslalam, ze jeszcze posluza po ciazy, ale po ciazy na te ciuchy juz nie mozna patrzec :D zreszta i tak sa teraz duzo za duze na mnie, bo przed 1sza ciaza byłam ponad 20 kg ciezsza niz teraz. Najlepiej kupowac zwykłe tuniczki po prostu o jeden rozmiar większe no i getry najlepiej sie sprawdzaja w ciazy, mozna kupowac ciazowe na allegro, sa bardzo tanie, na zime fajne ocieplane z takim jakby polarkiem pod spodem :)
Ja też jestem.tego zdania by nie kupować ubrań typowo ciążowych wiadomo jak w już nic się nie zmieszcze to.moze wtedy :) jutro i pojutrze idę na ciuchy może znów znajdę jakieś spodnie za 1 zl :) a reszta to większe koszulki z rozciagliwego materiału spodenki i spodnie na gumce i damy radę :) i tak nie mogę za bardzo wychodzić na dwór więc po.co mi ubrania a potem nie wiadomo jak będzie może tylko leżenie więc nie ma co.sie nakrecac na całą.szafe ciążowych ubrań. W listopadzie to pewnie prześcieradło będzie za małe hahaha

Ja też jestem.tego zdania by nie kupować ubrań typowo ciążowych wiadomo jak w już nic się nie zmieszcze to.moze wtedy :) jutro i pojutrze idę na ciuchy może znów znajdę jakieś spodnie za 1 zl :) a reszta to większe koszulki z rozciagliwego materiału spodenki i spodnie na gumce i damy radę :) i tak nie mogę za bardzo wychodzić na dwór więc po.co mi ubrania a potem nie wiadomo jak będzie może tylko leżenie więc nie ma co.sie nakrecac na całą.szafe ciążowych ubrań. W listopadzie to pewnie prześcieradło będzie za małe hahaha

Jezeli nie chodzisz do pracy to w ogole nie ma sensu inwestowac w ciazowe ciuchy, chyba ze jakas jedna ładną sukienkę na wyjscia, a tak po domu to mozna w byle czym latac. Moja kolezanka, ktora ma blizniaki w ciazy kupowała po prostu zwykłe ciuchy rozmiar xl ;p jakies na wyprzedazach, wiec naprawde za grosze :)

U mnie 10 dpt blastki (crio) beta 271, 12 dpt 753. Czekam na dzisiejszy wynik jeszcze (wariatka ;)), a usg umówione mam na piątek czyli 18 dpt. Wg zaleceń po transferze wizyta z usg 9-10 dni po pozytywnej becie. Podobno widać coś przy becie 1000-1500, więc zdecydowanie za wcześnie u Ciebie.

a jedną blastke mialas? wysoka ta beta u Ciebie. Mnie lekarz mowil, zebym przyszła tydzien po pozytywnej becie, moze pod koniec przyszłego tygodnia sie wybiore, bo pozniej lekarz idzie na urlop :/

Powiem Wam że jeszcze nic ciazowe go nie kupiłam. Mam luźne sukienki wiec jest dobrze. Gorzej na jesień zima. Wtedy pewnie coś się kupi. A po domu to masz rację Truskawka, że w byle czym :)

reklama
a jedną blastke mialas? wysoka ta beta u Ciebie. Mnie lekarz mowil, zebym przyszła tydzien po pozytywnej becie, moze pod koniec przyszłego tygodnia sie wybiore, bo pozniej lekarz idzie na urlop :/

Jedna jedyna. Ważniejsze są przyrosty co 48h niż sama wartość.

ja startowałam z betą 365 chyba w 10dpt , kolejna 1650, M już czekał na bliźniaki ;)

Jeden zarodek miałaś podany czy więcej? Zaczynam się bać ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry