• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Zleci szybciej niż ci się wydaje :) Mnie zlecialo bo akurat w tym czasie kupowaliśmy mieszkanie więc później remont i przeprowadzka. I jakoś strasznie zlecialo. Teraz mi sie ciągnie końcówka[emoji14]

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
My też kupiliśmy mieszkanie, lada dzień będziemy zaczynać wykańczanie i meblowanie, kilka tygodni więc zleci, ciekawa tylko jestem kto mi posprząta po remoncie skoro ja nie mogę :p już nie mogę doczekać się meblowanie kącika dla maluszka :D

My też kupiliśmy mieszkanie, lada dzień będziemy zaczynać wykańczanie i meblowanie, kilka tygodni więc zleci, ciekawa tylko jestem kto mi posprząta po remoncie skoro ja nie mogę[emoji14]już nie mogę doczekać się meblowanie kącika dla maluszka :D
Ja normalnie sprzatalam. Wiadomo nie jakoś bardzo intensywnie ale nawet trochę ścian pomalowałam :) to był koniec 5 miesiąca . Ale dziękuję Bogu że jestem mega sprawna w ciąży

Ja normalnie sprzatalam. Wiadomo nie jakoś bardzo intensywnie ale nawet trochę ścian pomalowałam :) to był koniec 5 miesiąca . Ale dziękuję Bogu że jestem mega sprawna w ciąży

Ja na szczęście ścian nie będę malować ale mam zakaz sprzątania, mogę leżeć i pomału i niedużo chodzić, obiad ugotować i na zakupach palcem wskazać co mąż ma kupić, tyle, więc o sprzątaniu po remoncie nie ma mowy
Z jednej strony się cieszę bo to ciężka praca ale z drugiej jestem wkurzona bo ja lubię wszysko sama zrobić po swojemu :p

Nikaa jak to zlecialo :) teraz ten ostatni czas bedzie Ci sie ciagnal, ale sie doczekasz wkoncu :P
Ewelin zycze powodzenia , pieknych widokow i przestan gluptasie sie denerwowac :)
TeQuila tez sa tego plusy mozesz pokazywac paluszem co to ma jeszcze zrobic :P

Ehh dzisiaj u mnie chyba znowu upalny dzien sie zapowiada, a wczoraj bylo tak milo.

U mnie dziś trzecia i ostatnia weryfikacja bety - oby rosła nadal. Poza tym z atrakcji wizyta u endokrynologa i w klinice bo się zorientowałam, że leków mi nie starczy do usg :/ Od kilku dni poprzestawiały mi się godziny snu, najpierw zwalałbym to na upały, ale po wczorajszych burzach było chłodno a i tak do 2 w nocy się przewalały z boku na bok, a o 9 nieprzytomna.. Zieeeew!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry