TeQuila
Fanka BB :)
Warto zainwestować bo te ubrania rosną z brzuszkiem a i po ciąży posłużąKurcze koszulki po 110 zl to nie na moja kieszeńale ciuszki piękne, to fakt
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Warto zainwestować bo te ubrania rosną z brzuszkiem a i po ciąży posłużąKurcze koszulki po 110 zl to nie na moja kieszeńale ciuszki piękne, to fakt
GratulujęCześćwitam się w ten upalny dzień. U mnie dziś 13 dpt, beta roooooośnie
![]()
Ja wyczytałam że głowa może boleć z niedoboru magnezu, może warto zbadać jego poziom i zacząć suplementacjęCzytam o naturalnych sposobach na ból głowy i znajduje tylko picie wody, okłady, leżenie w ciemnym pomieszczeniu, odpoczynek, masaż głowy, ale tez nie można doprowadzać się do głodu. Wyczytałam też, ze moze być objawem wysokiego ciśnienia, mierzysz sobie?
Ja zraziłam się do h&m po ostatnich zakupach, dział dla kobiet w ciąży mieści się na dwóch wieszakach a ciuchy jak dla starych ciotek, uwielbiam ten sklep ale ten dział to pomyłka a cenowo podobnie jak happy mum, sukienka kosztuje ok 140 zł a w happy 190 zł ja osobiście wolę dołożyć, ale ze strony chyba sobie parkę zamówię, cena super i wygląda też dobrze tylko czy ja w nią się zmieszcze jesienią jak teraz kupię :-/
Cudne sa te ciuszki. Chyba tez sie przejade do tego sklepuMoje łowy
Ja się w nich zakochałam <3 naprawdę są warte swojej ceny, są mega wygodne i cudne.ta sukienka z kapturem ma dwa zamieczki na biuście nie wiem czy na zdjęciu widać odpina się je i karmi a ta z tą biała tasiemka na biuście ma zamek wszyty pod spód do karmienia, ta z falbanką posłuży mi lata bo nie wygląda jak ciążowa a spódniczka ma tak elastyczny pas że nawet duży brzuch wejdzie, ja nie kupuje już nigdzie indziej,przy najbliższej okazji kupuje jeszcze koszule nocna od razu też do karmienia, zajebista, a nie jak te wszyskie ciążowe w słoniki i misieCudne sa te ciuszki. Chyba tez sie przejade do tego sklepu![]()
Ja szczerze mówiąc h&m nie lubię wcaleJa zraziłam się do h&m po ostatnich zakupach, dział dla kobiet w ciąży mieści się na dwóch wieszakach a ciuchy jak dla starych ciotek, uwielbiam ten sklep ale ten dział to pomyłka a cenowo podobnie jak happy mum, sukienka kosztuje ok 140 zł a w happy 190 zł ja osobiście wolę dołożyć, ale ze strony chyba sobie parkę zamówię, cena super i wygląda też dobrze tylko czy ja w nią się zmieszcze jesienią jak teraz kupię :-/
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
A duzo sztuk maja tych samych modeli?Ja się w nich zakochałam <3 naprawdę są warte swojej ceny, są mega wygodne i cudne.ta sukienka z kapturem ma dwa zamieczki na biuście nie wiem czy na zdjęciu widać odpina się je i karmi a ta z tą biała tasiemka na biuście ma zamek wszyty pod spód do karmienia, ta z falbanką posłuży mi lata bo nie wygląda jak ciążowa a spódniczka ma tak elastyczny pas że nawet duży brzuch wejdzie, ja nie kupuje już nigdzie indziej,przy najbliższej okazji kupuje jeszcze koszule nocna od razu też do karmienia, zajebista, a nie jak te wszyskie ciążowe w słoniki i misie
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Z wyprzedaży jest tylko jeden wieszak ale na resztę mają spore zaplecze, poza tym napewno na bieżąco zamawiają także myślę że nie ma pośpiechu :-)A duzo sztuk maja tych samych modeli?
Bo boje sie ze jak pojade w czwartek to juz nic nie bedzieBo jeszcze pewnie wyprzedaze sa.