G
Gość
Gość
TeQuila Ty tez dawaj foty tego co kupilas
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ladne masz te sukieneczki.Nie mam wiecej zdj chyba a nie chce mi się przebierać haha
Wiesz.co jak się napije dużo i zjem to tak mam a rano to nic płaska jak z tamtej foty a wtedy o 13 robioneLadne masz te sukieneczki.
Ja dzis pojechalam do Tesco, jak napisalas ze tam sukienki kupilas, ale takich nie widzialam
Masz brzuszek. Widac widac![]()
To mi tez tak po jedzeniu wylazi brzuszek.Wiesz.co jak się napije dużo i zjem to tak mam a rano to nic płaska jak z tamtej foty a wtedy o 13 robione
Kurcze koszulki po 110 zl to nie na moja kieszeńDziewczyny odkryłam najlepszy sklep na świecie, happy mum, sklep z odzieżą typowo ciążową ale tak skrojona że i po ciąży i w czasie karmienia ciuchy się wykorzysta, a cenowo rewelacja,odzież polskiej produkcji co ważne, gatunek rewelacja, ja się obkupiłam i zakochałam w nim, już nie szukam innego :-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
W piatek był koniec roku szkolnego więc od dzieci będziesz miała spokój. Ale koncert od rana to faktycznie przerąbaneJa za 3 sukienki dałam 90 zl... Jezu leżę i jestem cała mokra. Jeszcze na skwerku leci diacopolo...dokładnie akcent - mała figlarka Małgorzata.... Okna bym ppzamykala chciałam spokoju trochę ale się nie da.... Caky tydzień dzieci się dra bo rodzice pod szkołą mieszkają... Ale w.czwartek się wynosze od nich bo tylko słyszę że nic nie robię...again... O chyba to koncert na żywo bo o pulawach mówia hahahah nieźle od 9 rano koncertowac...zaraz im wyłącze prąd