TeQuila
Fanka BB :)
Jestem zaSwoją drogą powinni to wymyślić. Skoro są kije do selfie to powinny być do golenia dla kobiet w ciąży żeby życie ułatwić ;p
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jestem zaSwoją drogą powinni to wymyślić. Skoro są kije do selfie to powinny być do golenia dla kobiet w ciąży żeby życie ułatwić ;p
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
To musimy coś skonstruować i mieć patent . I kasa sama będzie płynąć[emoji14]forumowa firma[emoji14]Albo kamera w końcu 21 wiek ;D
Co to za rasa?
Hahaha. To mnie ubawilas. Ja właśnie czekam w klinice na wizytę. Leb mi zaraz pękniehttp://sklep.wojownik.com.pl/sztuki_walki/lusterko_taktyczne_do_paka_teleskopowa_baton_23 jednak jest i u nas niekoniecznie do tego ale jest![]()
ekstra, tez dzisiaj idę do tego samego sklepu gdzie upolowałam moje, bo jest dostawaWrocilam że szmat. Jestem bogatsza o dwie pary spodni ciążowych kurtkę dwie bluzki i chuste a Wszystko za całe 8 złotych hahaha dzisiaj przeceny i tak mi się trafiło takie spodnie nowki Zobacz załącznik 761682