• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tak, co prawda były dwa pęcherzyki ale został ze mną jeden Dzidziuś
Aaaa :) no jednak bliźniaczych jest mało dobrych a.ceny za nowe od 5-8 tys :/ więc jeżeli mi się nie zmieni wybór wózka to chyba wrzesień będzie ok. Będę wtedy w 7 mc więc chyba spoko i na urządzanie pokoiku i na wózek :) potem się nie rusze ;)
Ja tak jak martka nie mam nic prócz wózków którego Jeszce pewna nie jestem do końca. Jakoś nie chce się nakrecac czas niech leci szybciej bo już bym.chciala.zakuoy robić :)

reklama
Naprawdę? Ja już mam wszysko zaplanowane, łącznie z kolorem pościeli do łóżeczka :p
Fajnie macie dziewczyny, widac ze cieszycie sie ciaza, juz wszystko zaplanowane.
A ja zyje caly czas w strachu, nic nie planuje, bo sie boje ze cos zlego sie wydarzy:(
Tylko mama wie o mojej ciazy no i w pracy.
Boje sie komukolwiek powiedziec i ukrywam jak sie tylko da:(

Nikaa powodzenia!! Oby wszystko było dobrze i dzidziuś jeszcze troszkę posiedział u mamy w brzuchu.
Pisanka zapisz mnie proszę na 6 lipca na wizytę pęcherzykowa :)
ja dziś mierzyłam zwykle spodnie, były na przecenie takie na które polowałam juz kilka razy ale w sumie jakby teraz sie udało z ciąża to za miesiąc juz w nie nie wejdę wiec odpuściłam temat wyprzedaży ciuszkowych :D
Co do kosmetyków do pielęgnacji to wszystko zależy od skory dziecka, niektóre maja okropne uczulenie lub bardzo wrażliwa skore i naprawdę trzeba uważać, moj synek ma normalna skore i nam do mycia sie sprawdził hipp i do tej pory używamy (2,5roku), na odparzenia bepanten a do smarowania buzi to Oilatum mamy

Strawbelka od mojej strony wiedzą tylko rodzice i siostra oraz 2 koleżanki mojej mamy, a pozostała rodzina wg nie wie o ciąży. Natomiast od strony M już każdy wie - zasługa teściowej. Kochana ja zaczęłam mówić o ciąży jak wkroczyłam w 2 trymestr. W sumie nie spieszno mi z mówieniem. Jak ktoś zapyta czy w ciąży to odpowiem, ale tak sama z siebie nie.

Ja juz wózek też mniej więcej mam wybrany i tyle. Ale nie wiem czy w końcu używany czy nie. Ale to dopiero we wrześniu/październiku będę szukać. Dla mnie za wcześnie jeszcze na wózek.

Nikaaa trzymajcie się kochani :*****

reklama
CZERWIEC!!!!!!!!!!
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci i tuż tuż lipiec!
Nowe dziewczyny czy gdzies was wpisać? :)

28: Nikaaa - wizyta u gin prowadzącego ciążę

29: TeQuila - wizyta u gin prowadzącej ciąże
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - badania prenatalne

LIPIEC
4: ewa651 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
4: pisanka89- wizyta u endokrynologa
5: Kinia83111- usg polowkowe!
5: martka83- wizyta u gin prowadzącej ciąże
6: truskawka89- wizyta pecherzykowa
7: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
8: Hess - usg ciąży