• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja za to za jakies 3 tyg bede musiala to przezyc :D tez czekam na to jak na zbawienie zeby byc juz po :P
Wczoraj mialam wyniki z toxo wszystko ok. Umowilam sie tez do endokrynologa na 02.08 bo juz dawno nie bylam i leki mi sie koncza tez :)

Lipiec bejbe :*
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
:)
Nikaaa wytrwałości i siły :* już niedługo zobaczysz swojego malutkiego synka :*

TeQuila kciuki za dzidziusia :*

LIPIEC

6: truskawka89- wizyta pecherzykowa

7: mavi - wizyta u gin prowadzącego ciążę <3
7: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
8: Hess - usg ciąży
8: MartiniM - usg połówkowe
11: Kasia_Basia - wizyta u gin prowadzącego ciążę
12: Nikaaa - wizyta kontrolna przed rozwiązaniem :)
14: Pisanka89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: Truskawka89 - wizyta serduszkowa <3
15: wszystkozajete - wizyta serduszkowa <3
17:N@t@li@89 - wizyta w nowej klinice i nowy plan dzialania
26: Ewelin86- wizyta u gin prowadzacego ciążę
27: Nikaaa - cc <3 synek

Sierpień
2: MartiniM - wizyta u endokrynologa
2: martka83- wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: martka83- badania prenatalne 2 trymestru
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanie.bo teraz na szmatach wiadomo.kupuje 56-62 cm ale tak sobie myślę że.chyba jak urodze miesiąc przed.terminem bo bd miała wyznaczone cc na 36-37 tydzień jaki rozmiar mam mieć dla maluszkow i ile? 50 będzie ok? Czy 52 a może 56?
Wiem że nie wywrozycie rozmiaru dzieci ale jak.to jesy w przypadku bliźniąt?

Ja juz po wizycie :D jest pecherzyk ciazowy i ciałko zółte, umowiłam sie za tydzien we czwartek tj. 14.07 Pisanko możesz mnie dopisac :) mysle, ze juz powinno byc serduszko. Lekarz wyznaczył termin na 5 marca, ale oboje stwierdziliśmy, ze i tak nie donosze tak długo, obym do lutego dotrwała!!
Martka najlepiej kontroluj wage, ja przy gestozie w 1 tydzien przytyłam 5 kg, a to po prostu woda sie uzbierała. Gestoza raczej tak po 20 tc moze sie nasilic, ale lepiej wiedziec wczesniej, ze moze byc cos takiego.
Martini mnie tam smakowała glukoza ;p smakuje jak woda z cukrem, na czkawke mama mi dawała w dziecinstwie, najgorsze było czekanie na niewygodnym krzesle przez 2 h :/
Pisanka moj synek mial 2070 chyba po porodzie i niestety rozmiar 50 musiałam na szybko kupowac, bo 56 było duuuuzo za duze, taki rozmiar mozna w hm dostac lub allegro. Blizniaki rodza sie najczesciej małe, wiec radziłabym sie zaopatrzyc w kilka takich ciuszków.

Dziewczyny potrzebuje Waszej rady :) jak to jest z ta beta w 6 tygodniu- chodzi mi o jej przyrosty. Któraś z Was badała? Jutro wizyta serduszkowa- (dzisiaj 6w6d) lekarz przed wizyta kazał zrobic badania w tym bete i dzisiejszy wynik bardzo mnie zmartwił :( w 14 dpt beta 1998 a dzisiaj 29 dpt beta 38.916 (przyrost o 48,5%).

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny potrzebuje Waszej rady :) jak to jest z ta beta w 6 tygodniu- chodzi mi o jej przyrosty. Któraś z Was badała? Jutro wizyta serduszkowa- (dzisiaj 6w6d) lekarz przed wizyta kazał zrobic badania w tym bete i dzisiejszy wynik bardzo mnie zmartwił :( w 14 dpt beta 1998 a dzisiaj 29 dpt beta 38.916 (przyrost o 48,5%).

Kochana beta później rośnie wolniej. A od 10 tc spada powoli :)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Dokładnie jak Nikaa mówi. W sumie dlatego jej się nie robi później ale masz w normach przedział a wzrost te 66% to raczej ma początku bety :) potem przyrost nie jest równy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry