Nikaaa
Fanka BB :)
Na którą masz wizytę 27 ? Bo pani doktor podobno mi będzie cesarkę robić więc się zastanawiam ;pPisanko proszę i mnie dopisać do kalendarza na 14.07 i 27.07 wizyty u dr prowadzącej![]()
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na którą masz wizytę 27 ? Bo pani doktor podobno mi będzie cesarkę robić więc się zastanawiam ;pPisanko proszę i mnie dopisać do kalendarza na 14.07 i 27.07 wizyty u dr prowadzącej![]()
Na 9.40Na którą masz wizytę 27 ? Bo pani doktor podobno mi będzie cesarkę robić więc się zastanawiam ;p
z tego co mi wiadomo to pani dr w środy ma zabiegi w szpitalu zaraz po dyżurze w klinice.No to chyba mi zrobi tylko jej mąż bo ja mam mieć cesarkę ranoNa 9.40z tego co mi wiadomo to pani dr w środy ma zabiegi w szpitalu zaraz po dyżurze w klinice.
Jak ostatnio byłam w szpitalu po wypis ok 18 to się zespół szykował do cesarki[emoji14]zdążysz się wyspać ostatni raz![]()
Trudno wyczućNo to chyba mi zrobi tylko jej mąż bo ja mam mieć cesarkę rano
A ja melduje się po wizycie u genetyka, pani dr z ogromną wiedzą i doświadczeniem wybiła mi z głowy testy nifty gdyż jak sama stwierdziła nie dadzą mi nic więcej niż dotychczasowe badania, tylko prawdopodobieństwono i w sumie trochę racji ma, czeka nas więc podjęcie decyzji o amniopunkcji choć ja na 98% jestem przekonana że jej nie zrobię, nie chce ryzykować życiem mojego dziecka,a o terminacji ciąży w ogóle nie ma mowy więc po co mi to?
Przecież pod moim sercem rośnie moje dziecko, moje szczęście na które czekałam tyle lat, będę je kochać mniej jak będzie chore? Przecież nadal będzie to moje maleństwo![]()
Strasznie to wszysko trudne. Mam nadzieję że starczy mi sił i odwagi by podjąć wlasciwe decyzje .
SzalejeszDziewczyny w Tesco są wyprzedaże na ubranka...Super komplet 7w 1 za 40 zl z 70. Body śpioszki, czapeczka, getry itd i to wszytsko tylko 4 dychy, Za tydzien wróci M to moze kuimy bo my to jeszcze czas mamyJa dzisiaj osttani raz byłam na szmatach przed powrotem...znowu worek ubranek przyniosłam...Może M mnie trochę będzie powstrzymywał
![]()
A 14 też masz u niej wizytę ?Trudno wyczućoby tylko mojej wizyty nie odwołała
![]()
Nie, u dr Piekarz,nasza lekarka dalej się urlopuje