Nikaaa
Fanka BB :)
No ja właśnie chodzę teraz do doktora SzaneckiegoNie, u dr Piekarz,nasza lekarka dalej się urlopuje[emoji14]a ja muszę się zobaczyć z moim ludzikiem w między czasie![]()
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja właśnie chodzę teraz do doktora SzaneckiegoNie, u dr Piekarz,nasza lekarka dalej się urlopuje[emoji14]a ja muszę się zobaczyć z moim ludzikiem w między czasie![]()
nie chce codziennie spamować szmatami XDSzalejeszPochwal się zdobyczami
![]()
To taki młody lekarz, dobrze kojarzę?No ja właśnie chodzę teraz do doktora Szaneckiegowizytę mam 12
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Taki czarny w okularachTo taki młody lekarz, dobrze kojarzę?
Hahaha, takie spamy lubimy, dawajnie chce codziennie spamować szmatami XD
Yhy, wszyscy lekarze wszędzie przyjmują, on pracował kiedyś w klinice w której się leczylismy, a dziś w gyncentrum spotkałam się z lekarzem który mi drugie prenatalne robił ,świat jest zdecydowanie za mały
DokładnieYhy, wszyscy lekarze wszędzie przyjmują, on pracował kiedyś w klinice w której się leczylismy, a dziś w gyncentrum spotkałam się z lekarzem który mi drugie prenatalne robił ,świat jest zdecydowanie za mały![]()
Dziękuję, nie miałam wyjścia, strasznie tęskniłam za WamiTequila, fajnie ze wrocilas na forum
Brakowalo tu Ciebie![]()