G
Gość
Gość
W czwartek mial 8cm od pupy do glowki.Strawbelka supera udało.sie pomierzyć? Jaka długość mniej więcej? U mnie wczoraj też.tak.na oko mierzył
![]()
Dzis nie zmierzyl, bo maly caly czas fikal, nie dalo sie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W czwartek mial 8cm od pupy do glowki.Strawbelka supera udało.sie pomierzyć? Jaka długość mniej więcej? U mnie wczoraj też.tak.na oko mierzył
![]()
Ja już chce sierpień... Hihi bardzooooW czwartek mial 8cm od pupy do glowki.
Dzis nie zmierzyl, bo maly caly czas fikal, nie dalo sie.
No zeby Ci tylko pokazaly co maja miedzy nozkami. Niektore bobasy to dlugo nie chca pokazacJa już chce sierpień... Hihi bardzoooo
Oj jeden pokaże może chociażNo zeby Ci tylko pokazaly co maja miedzy nozkami. Niektore bobasy to dlugo nie chca pokazac![]()
Ja miałam na usg prenatalne i testy pappa.skierowanie na NFZ bo bliźniaki. I dzięki temu polowkowe tez na NFZ. Oprócz tego robiłam jeszcze u genetyka prywatnie tak co by mieć płytę zdjęcia i dwie opinieTeż tak myślałam właśnie ze kolo 21 tyg robić albo i 22. Zobaczyny kiedy mnie skieruje bo 8 sierpnia mam wizytę i wtedy 20 tydzien to zobaczyny kiedy mi zrobiązastanawiam się czy jakmoj gin mnie skieruje to się za to.placi czy jak? Prenatalne miałam.platne bo w.klinice a jak z.polowkowymi?