Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja miałam przed invitro potem miałam jam zaszłam w ciąże czyli po 3 tyg i teraz 2 trym. Każdym trym lekarz zaleca badania.pisanka89 przeraziła mnie Twoja lista, nawet się chłopu nie dziwię
a co do toxoplazmozy - powtarzacie badania kolejny raz w ciąży mimo, że były robione przed rozpoczęciem procedury ivf? Czy nie miałyście przed badań? Dziś odstawiłam estrofem, mam nadzieję, że mój organizm ogarnia już produkcje w odpowiedniej ilości.
Pisanka89 wielkość nie decyduje o płci, może się okazać, że jednak parka będzie.
Faktycznie Tequilla zamilkła, ona miała prenatalne mieć i zniknęła z fo?pisał ktoś priv?
Pisanka dawaj fotyJa miałam przed invitro potem miałam jam zaszłam w ciąże czyli po 3 tyg i teraz 2 trym. Każdym trym lekarz zaleca badania.
Ja dzisian sama siebie przerosłam i kupiłam tyle ubranek...poniosło mnie...ale.to przez koleżankę![]()
Podczytuje Was trochę. Tez spodziewam się bliźniąt dwujajowych. 26tc leci i na obu usg tętno podobne ok 149/156. Wymiary na poprzednim usg 315 i 321g a parkaWiem wiemjakoś zawsze dziewczynka po głowie chodziła. Jak brat miał 3-4 lata ubieralam go w sukienki swoje i malowalam
do tego.kucyki
ma.nawew fote
jak znajdę wstawię kiedyś ale chyba u siebie w domu mam
A płacze bo.lubieale.jak myślisz.jak oba podobne tętno i rozmiary i jeden to chyba chłopak? drugie też będzie takiej płci? Dziecwzynki są mniejsze? Większe? Czy niema.zakeznosci? A czy zdrowe będą to się okaże na połówkowych
ale.jestem dobrej myśli. Na innym.forum dziewczynie po polowkowcyh wyszło że mały ma serduszko nierówne i jedna nerke dużo mniejsza i zmieniona. Ale i z.jedna można żyć gorzej serduszko. Ale bedzie dobrze
.