• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

pisanka89 przeraziła mnie Twoja lista, nawet się chłopu nie dziwię ;)
a co do toxoplazmozy - powtarzacie badania kolejny raz w ciąży mimo, że były robione przed rozpoczęciem procedury ivf? Czy nie miałyście przed badań? Dziś odstawiłam estrofem, mam nadzieję, że mój organizm ogarnia już produkcje w odpowiedniej ilości.

Pisanka89 wielkość nie decyduje o płci, może się okazać, że jednak parka będzie.

Faktycznie Tequilla zamilkła, ona miała prenatalne mieć i zniknęła z fo? :( pisał ktoś priv?
Ja pisalam jej priva, ale nie odpisala:(

reklama
pisanka89 przeraziła mnie Twoja lista, nawet się chłopu nie dziwię ;)
a co do toxoplazmozy - powtarzacie badania kolejny raz w ciąży mimo, że były robione przed rozpoczęciem procedury ivf? Czy nie miałyście przed badań? Dziś odstawiłam estrofem, mam nadzieję, że mój organizm ogarnia już produkcje w odpowiedniej ilości.

Pisanka89 wielkość nie decyduje o płci, może się okazać, że jednak parka będzie.

Faktycznie Tequilla zamilkła, ona miała prenatalne mieć i zniknęła z fo? :( pisał ktoś priv?
ja robiłam już dwa razy w ciąży toxoplazmozę

Cześć mamuśki
Przepraszam że zniknęłam ale potrzebowałam czasu,musiałam zrobić sobie porządek w głowie i sercu
Nie odzywałam się ponieważ badania nie wyszły dobrze, Dzidziuś ma dużo za dużą przezierność karkowa i niedomykalność na zastawce serduszka
Oczywiście nie musi oznaczać to nic złego bo serduszko samo może się zregenerować a duża przezierność zdarza się u zdrowych dzieci,może też świadczyć o stanie zapalnym w organizmie matki a ja tuż przed stymulacja miałam zapalenie płuc i wyniki do teraz mam ponad normę ale co przeplakałam to moje bo takie wyniki mogą też świadczyć o poważnej chorobie
Jutro mam wizytę u genetyka, zalecają mi zrobienie amniopunkcji ale ja nie będę ryzykować życia mojego dziecka, zdecydowaliśmy się na Nifty
Z dobrych wiadomości. .. Na 51 % mamy Syna
W dniu badania miał 6,5 cm wzrostu kawał chłopa
Reszta pomiarów ok, ma duży, pełny brzuszek,dwie rączki, dwie nóżki którymi macha jak szalony straszny wiercipięta z niego, cały czas w ruchu
Kupiliśmy płytkę 4d, całe badanie nagrane,siedzę i oglądam raz dziennie na zdjęciach w 3D wygląda jak mały człowieczek, niesamowite że ma zaledwie kilka cm a już jest prawie całkowicie ukształtowany
Oboje z Dzidziusiem potrzebujemy Waszej modlitwy i wiary że wszystko zakończy się pozytywnie
Przedstawiam Wam mojego Synka

Załączniki

• 20160701_100538-1.jpg
    20160701_100538-1.jpg
    218,1 KB · Wyświetleń: 113
  • 20160701_100621-1.jpg
    20160701_100621-1.jpg
    200,8 KB · Wyświetleń: 102
TeQuila w koncu.... ale rozumiem. Zadna chyba Ci nic tu nie powie madrego :( ale przynajmniej wszystkie bedziemy trzymac kciuki, modlic sie i kibicowac zeby bylo jak najlepiej moze byc :blink::blink:

TeQuila trzymam kciuki, zeby jednak wszystko było dobrze. Mam taka znajoma, której po badaniach genetycznych powiedzieli, ze dziecko z duzym prawopodobienstwem jest chore, urodziła w koncu zdrowa sliczna córeczke, takze te badania tez nie daja 100% pewnosci, mam nadzieje, ze u Ciebie tez tak bedzie.

reklama
TeQuila mocno trzymam kciuki za was, będę się modliła żeby wszystko okazało sie ok. Tez wiem o przypadku, gdzie prenatalne wyszły źle, a dzieciątko zdrowe się urodziło . Trzymaj się kochana i odzywaj się jak będziesz potrzebowała wspracia, chociaż takiego naszego forumowego ;*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry