Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to pięknie rosną, ja pierdzielę dopiero robiłyśmy bety, a masz już dwa spore dzieciaczkiNa prenatalnych też miały wysokie tętno :/ im strasze tym niższe.nie wiem gdzie jest mieszcze bo brzucha jak nie było tak nie ma wiem tylko że są ułożone jak banany na skos w brzuchu więc może dkatego jeszvze brzucha nie widac bo dobrze się wpasowaly. . I ma być parka hehe ale chyba raczej jedna płeć jak są podobnej wielkości co nie? I tętna i główki większe. Są duzi bo jak na blizniaki to 14 + 6 a z usg wynika 15+1 czyli ksiazkowo idą. O której masz wizytę?
Kur.. Ręce mi opadly...No i oczywiście to wyprawka dla jednego![]()
Z jednej strony czas leci z drugiej czeka się na więcej i więcejto pięknie rosną, ja pierdzielę dopiero robiłyśmy bety, a masz już dwa spore dzieciaczki
wizyta o 19:50. Śniła mi się, że te kłucia są spowodowane krwiakiem, że mam się spodziewać krwawienia, nie chciała mi zrobić usg. Mam więc nadzieję, że będzie zupełnie odwrotnie (podobno sny interpretuje się na odwrót)
Moze to jelita, wydaje mi sie ze za wczesnie zebys cos czulaPisanka super wieści, maluchy rosną zdrowo. A co do płci, mój m ma dwie córki, chętnie by takie nowiny przyjął u nas [emoji4]
Dziewczyny powodzenia dzisiaj[emoji106].
Tylko ja jedna czuje skaczącego dzieciaka w brzuchu ? Grudniówki? A może to dla tego że to druga ciąża?
Ja też chciałabym coś poczućWitajcie , samych pozytywnych wiesci dzisiaj
Pisanka ja wczoraj robilam na toxo... pojutrze wizyta
Moj maluszek wczoraj brykal przez wiekszosc dnia i dzisiaj jak tylko otworzylam oczy to tez
Mam juz teraz zle przeczucia co do TeQuili - za dlugo jej nie ma...
Mój też jest większy o tydzień a będzie ważył około 3500 wyjsciowoPisanka moj maluch wedlug usg wychodzi starszy o tydzien.
Ale moze bedzie taki duzy jak moj maz, bo on wazyl 5 kg jak sie urodzil![]()