pisanka89
Fanka BB :)
Wiem wiemPisanka Ty sie ciesz ze zdrowe sa bobasy.
A nie placz bo marzylas o dziewczynce.
Poza tym moze byc i parka i 2 dziewczynki
Lekarze tez sie myla
A chlopcy sa fajni![]()
A płacze bo.lubie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiem wiemPisanka Ty sie ciesz ze zdrowe sa bobasy.
A nie placz bo marzylas o dziewczynce.
Poza tym moze byc i parka i 2 dziewczynki
Lekarze tez sie myla
A chlopcy sa fajni![]()
moja teściowa urodziła się tylko z jedną nerką i żyje i to całkiem zdrowo kobitaWiem wiemjakoś zawsze dziewczynka po głowie chodziła. Jak brat miał 3-4 lata ubieralam go w sukienki swoje i malowalam
do tego.kucyki
ma.nawew fote
jak znajdę wstawię kiedyś ale chyba u siebie w domu mam
A płacze bo.lubieale.jak myślisz.jak oba podobne tętno i rozmiary i jeden to chyba chłopak? drugie też będzie takiej płci? Dziecwzynki są mniejsze? Większe? Czy niema.zakeznosci? A czy zdrowe będą to się okaże na połówkowych
ale.jestem dobrej myśli. Na innym.forum dziewczynie po polowkowcyh wyszło że mały ma serduszko nierówne i jedna nerke dużo mniejsza i zmieniona. Ale i z.jedna można żyć gorzej serduszko. Ale bedzie dobrze
.
Ja też :/ szkoda ze nie napisze nicja też mam złe przeczucia, co do TeQuili, nie wiem co mogło się stać, dziwne że zniknęła zupełnie![]()
Oj wiem ale wiecie jak to jest najpierw szok że bliźniaki bo jak się mogło.udac.za 1 razem a całe życie powtarzałam że nie lubię dzieci z blizniakowPisanka Ty sobie glowy plcia nie zawracaj
Bedziesz miala to co jest Wam pisane
Ciesz sie ze 2 maluchy zostaly z Toba.
Napewno duzo pieknych chwil przed Wami.
Jak beda dwaj chlopcy,to jak ich zobaczysz, to tak ich pokochasz ze powiesz ze na zadne dziewczynki bys ich nie zamienila![]()
Moze nie potrafi o tym rozmawiac, moze musi minac troche czasu i kiedys sie do nas odezwie.Ja też :/ szkoda ze nie napisze nicmartwimy się przecież
![]()