Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To zrobię zdjęcia wieczorem i coś jeszcze pokaże bo narazie jadę na obiadek do mamuśki[emoji14]
Cieszę się że pomogłam ;-) ja nie wyobrażam sobie innej tonacji, nie podobają mi się pstrokate pokoiki w misie i balonikiNo dziewczyny super ciuszki pokupowałyście![]()
Tequila właśnie podsunęłaś mi pomysł na kolory do pokoju Maleństwa![]()
Tez mam cale mieszkanie bialo szare[emoji6]Cieszę się że pomogłam ;-) ja nie wyobrażam sobie innej tonacji, nie podobają mi się pstrokate pokoiki w misie i balonikidla mnie szary i biały to najlepsze kolory na świecie a że to jednak kącik maluszka to dodatek mięty będzie idealny
![]()
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jeszcze nie wiem jaki kolor będzie miał pokój maluszka bo zamierzamy go remontować jak mały będzie miał roczek. Narazie będzie w naszej sypialni. Salon mam szary a sypialnie mam taką leciutka brzoskwinke więc będzie się musiał dostosować[emoji14]No właśnie wczoraj przeglądałam na necie pokoje dziecięce i właśnie mięta wpadła mi w okoI też myślę o szarym, bo coraz bardziej mi sie podoba
![]()
tez chce takie
Martka na zywo wygladaja duzo lepiej.tez chce takiepiękne rzeczy