• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sliczne te ciuszki:)
Powtarzalam dzisiaj wynik toksoplazmozy IgM i drugi raz wyszedl mi watpliwy:/ Jutro zadzwonie do doktora, a w laboratorium powiedziano mi, ze mozna zrobic awidnosc IgG i to pokazuje jak stare mam zakazenie(wynik IgG wyszedl mi 33). Mialyscie taki wynik watpliwy?

Ja różyczkę miałam wątpliwa za pierwszym razem, a przechodziłam, powtórne badanie było ok. U mnie był wymóg na wszystkie zarówno iGg jak i igm.A Ty w trakcie stymulacji miałaś dobry wynik i w ciąży niepewny?

reklama
Ale przekłamuja te suwaczki, wg niego mój Dzidziuś waży 28g a tak naprawdę 130g :p grubas? :p:D
U mnie dziś tak zimno że szok, 13 stopni o_O muszę po południu po ciepłe ciuchy ciążowe pojechać bo jak tak dalej pójdzie to jeszcze chora będę ;) siedzę opatulona w ciepły szlafrok i pije ciepłą herbate,zima normalnie :p
Miłego dnia i choć odrobinki slonka :)

Dziewczyny czy wy macie problemy ze snem?
Ja ogólnie w drugim trymestrze czuję się rewelacyjnie, jedynie doskwiera mi bezsenność
W ciągu dnia jestem zmęczona ale staram się nie spać bo w nocy zasypiam, śpię ze 3 godziny z przerwami na siku :p i koniec. Dziś obudziłam się o 2.30 i już do samego rana tylko z boku na bok ale zasnąć nie mogłam :( a spać poszłam o 23.30
Jak tak dalej pójdzie to jak zombie będę chodzić :p

TeQuila ta pogoda przygotowuje nas juz na narodziny Maleństw :D u mnie jest 14 stopni i juz ciepłe kakao wypiłam :)
a suwaki prawdy nie mówią :P mój yez przecież dużo waży :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry