• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

madzialenak...no to super wiadomosci!! kochana nic sie nie martw...lekarz wie co mowi, jak mowi, ze jest ok to jest ok...a ty czekaj cierpliwie i nie denerwuj sie niczym!
mozesz wrzucic zdjecie maluszka...bo jestem ciekawa jak wygladal moj w 10tyg:tak:?

reklama
Madzialenek, jest ok. Za wcześnie to mierzył. Poza tym, to tylko jedna rzecz z wielu, którą się sprawdza. Leży ze mną dziewczyna, która sie nie zgodziła na punkcję z pierwszym dzieckiem, a jest ok, nasi znajomi niepotrzebnie robili amniopunkcję.

Misia Ty naprawdę nie możesz spać, właśnie spojrzałam o której napisałaś post :-) Extra, że nie ma śladu po odklejeniu kosmówki. Mam nadzieję, że w końcu zaczniesz na całego cieszyć się ciążą bez dodatkowych stresów.

Ja już w domku, ale mocno wystraszona, bo jak usiadłam w sekretariacie, gdzie mi zwolnienie wypisywali i brzuch mnie zabolał. Leżę teraz w łóżku, niby nie boli, ale boję się.

reklama
A ile bierzesz tabletek teraz? To trzeba stopniowo zmniejszac? I jakie jeszcze leki bierzesz? Luteine i duphaston? I ile? :) mi w szpitalu powiedzieli, zebym odstawila estrofem w 10tym a luteine w 11stym, ale boje sie cokolwiek przestac brac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry