• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Misia powodzenia na usg, czekam z niecierpliwością na relacje.

Aisha silna babka jesteś, już Ciebie podziwiam jak dobrze Ci idzie :tak:

Kate jak się czujesz?? odezwij się

Ja mam dzisiaj na godz. 16 wizytę, trzymajcie kciuki.

madzialenak bede trzymala kciuki i za Twoja wizyte:) czuje sie raczej dobrze, poki co nie mam plamienia ani mocnych boli, wiec mnie to cieszy. Praktycznie caly czas leze, ale jestem niespokojna i humor tez taki sobie. Mysle, ze jeszcze kilka tygodni i troche sie uspokoje... Byc moze w czwartek polece do wroclawia, bo bedzie druga rocznica smierci mojego Taty i pobede troche z Mama, bo tutaj praktycznie caly czas sama jestem, maz w pracy. No i we wroclawiu pojde na usg na lepszym sprzecie niz tutaj maja i dowiem sie wiecej co i jak.

Kate bardzo się cieszę, że nie krwawisz :tak: Jeśli cały czas sama jesteś to rzeczywiście zatrzymaj się u mamy, jej pewnie też będzie miło jak trochę dłużej zagościsz i może troszkę mniej będziesz myślałam o ciąży. Powiem Ci, że ja także cały czas myślę czy wszystko z maluchem jest ok, chodziłabym co tydzień na usg, aby być spokojną. No nic musimy to jakoś przetrwać, nikt nie mówił, że będzie lekko :-)

misia, madzialenak &&& na pewno wszystko będzie ok.

dziś w nocy nie było zgagi:) spałam jak mops... od razu się lepiej czuję:) odliczam dni do mojej wizyty- prawdopodobnie ostatniej we wtorek 12.02 i zaczynam sie bać

Misia, trzymam kciuki za pozytywne usg.
Madzialenak, a dla Ciebie za wizytę.

Ja nie mogę się już doczekać swojej jutrzejszej!
Dziś tylko obudziłam się z opryszczką na ustach, brrrr... nie znoszę. Siedzę z pastą do zębów na ustach, bo zawsze na mnie szybko działa.
I mam dziś naprawdę ambitny plan na dzeń - nie robić nic :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry