• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dzień dobry :) Ja dziś ostatnie porządki i ostatni dzień obżarstwa bo jutro już od 19 zero jedzenia i picia. Stres mnie zżera tak że co chwilę Idę na kibelek haha:p

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję głodówki :-P ja przed cesarka, zanim pojechałam do szpitala obiad jeszcze jadłam :-) w sumie dwie godziny byłam na czczo
Ale spotkania z Szymkiem zazdroszczę!!!

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Zgadzam się z Agatką, tez myslalam, ze mam duzo rzeczy dla małego, a jak sie zaczeło ulewanie to siup do sklepu i hurtem ubranka, bo jednak pranie i suszenie zajmuje troszke czasu i naprawde przy przebieraniu dziecka 5 razy dziennie lepiej miec wiecej tych ciuszkow, zrobienie prania (proszek, płyn prąd) to tez koszuje.

Ja nie wiem ile mam kupic ubranek. Nie wiem ile na 50 ale myslalam zeby po 2-3 sztuki na bobasa kupic 50 na sam poczatke czy do szpitala a pewnie po tygodniu juz beda za male. Ale nie wiem czy napewno kupowac 50 czy jednak nie ale wydaje mi sie 37 tc cc blizniaki to raczej 50 cm nie przekrocza

U nas rozmiar 50 był potrzebny, bo w 56 mój wczesniaczek sie topił, ja kupowałam przez allegro z george, fajna rozmiarówke dla wczesniaczków własnie

reklama
Ja miałam sporo ubranek w rozmiarze 50. Miśka donoszona, 3540 g, 54 cm a w 50 spokojnie wchodziła, żeby nie powiedzieć tonęła. Wiadomo, każdy sklep ma różną rozmiarówkę. Ja te początkowe ciuszki miałam z Nexta i HM, Gelati i coś s GAP i te 50 były długo dobre.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry