• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was miała bakterie w moczu? Dobrze ze zrobiłam badania bo ostatnio dr mówił żeby nie robić juz badań. Nic mnie nie boli, nie swedzi, nie piecze. Pewnie antybiotyk czy coś dostane. Zobaczymy co jutro powie.
Ogólnie morfologia wyszła ok. Tylko znów lekka anemia i glukoza co miesiąc spada

Dziewczyny czy któraś z Was miała bakterie w moczu? Dobrze ze zrobiłam badania bo ostatnio dr mówił żeby nie robić juz badań. Nic mnie nie boli, nie swedzi, nie piecze. Pewnie antybiotyk czy coś dostane. Zobaczymy co jutro powie.
Ogólnie morfologia wyszła ok. Tylko znów lekka anemia i glukoza co miesiąc spada
Ja cała ciążę miałam bakterie

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Agatek sliczne ubranka.
Ewelin zazdro wizyty ja nie widzialam bobasow od 6 tygodni bo lekarz ma tylko ekran i ja nie mam jak widziec i juz mnie to wkirza a wizyta za 2 tygodnie no i po polowkowych ide na 3/4 d to wtedy zobacze pewnie bobasy. Wrrrr

Hehe zobaczymy czy pokaże ci skrywa :D chociaż i tak czuję że chłopak :)
Pisanka u mnie najpierw dr ogląda a później monitor odwraca i pokazuje :)

Właśnie się zastanawiam nad zelkami, ale jak znów zjem to bd się wiercil i może nie pokazać co skrywa :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry