• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ej dziewczyny nie wiem czy pytalam. Bo seks raczej odstawiam na bok w sensie pemetracje ale inne metody ? Mozma przeciez inaczej ale ogolnie czytalam o orgazmie ze nie jest wskazany w kilku przypadkach i zastanawiam sie czy nie zaszkodzi a lekarz dopiero za 2 tyg ...wy tez poscicie calkowicie ?
My raczej też bardziej na inne sposoby działamy:) rzadko bo rzadko ale zawsze coś:) wczoraj nawet czytałam o kobiecym orgazmie, ze jezeli ciąża nie jest zagrożona to on jest nawet wskazany, dzieciaczkowi tez skaczą endorfiny i jak mama jest szczęśliwa to on też:)

reklama
My raczej też bardziej na inne sposoby działamy:) rzadko bo rzadko ale zawsze coś:) wczoraj nawet czytałam o kobiecym orgazmie, ze jezeli ciąża nie jest zagrożona to on jest nawet wskazany, dzieciaczkowi tez skaczą endorfiny i jak mama jest szczęśliwa to on też:)
Mam nadzieje ze orzez ten moj szpital nie jest zagrozona ale wtedy to raczej przeypadek ze trafilam z glupoty. Ja juz wytrzymac nie moge...w ciazy mialo sie nie chciec :p

Mnie już męczy abstynencja :/ A wizyta za 2 tyg dopiero.. Póki co to jeszcze ten minimalne plamienia mnie powstrzymują, ale mam nadzieję, że na najbliższej wizycie ban zostanie zdjęty..

Ej dziewczyny nie wiem czy pytalam. Bo seks raczej odstawiam na bok w sensie pemetracje ale inne metody ? Mozma przeciez inaczej ale ogolnie czytalam o orgazmie ze nie jest wskazany w kilku przypadkach i zastanawiam sie czy nie zaszkodzi a lekarz dopiero za 2 tyg ...wy tez poscicie calkowicie ?
My penetrację też opuściliśmy ale inne metody jak najbardziej. Dopiero niedawno się skończyło bo lekarz zabronił

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi lekarz kiedys powiedzial ze jak nie ma plamien ,ani boli mozna, kilka razy bylo ale szczerze ja nie moglam na niczym sie skupic tylko na tym zeby nic sie nie stalo :D takze troche inaczej czlowiek sie zaspakaja, bo faktycznie Pisanko trzeba czasem ochlonac :P Mysle ze my jestesmy troche przewrazliwione , bo podejrzewam ze ciaze naturalne tam poki mozna to robia to normalnie i jest wszystko ok ,a my dmuchamy i chuchamy :)

reklama
Meza dwa lata nie bylo to sie przyzwyczailam ale szczerze mowiac takiej chcicy za przeproszeniem ze ciagle mi sie chce nie mialam nigdy. Jestem tak zboczona ze jakbym mogla zalozylabym stopery do uszu dzieciom w brzuchu zeby matki nie skuchaly...:D
Ja seksu raczej bym nie mogla raz ze cos sie stanie a dwa ze jednego bobasa mam tak nisko bo za koscia lonowa na samym dole kopie mnie w pecherz ze bym sie bala hahahaha ze mu dziure w glowie zrobie hahahaha. Oj sie glpieje na starosc :) ale m tez dziwnie mowil by sie czul :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry