• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Prawda jest taka ze nie dosiegnie dziecka :D ale faktycznie czlowiek jest bardzo ostrozny...ciaza to wiele wyrzeczen ale juz z gorki hahah :D
Hehe nooo wiem ze nie dosiegnie ale i tak dziwnie hahaha moze jakbym byla w pojedynczej ciazy to inaczej a jeden wyoycha mi z boku brzuch drugi nad wzgorkiem lonowym ale jak orzyloze reke to zabieraja tylki :)

Hehe nooo wiem ze nie dosiegnie ale i tak dziwnie hahaha moze jakbym byla w pojedynczej ciazy to inaczej a jeden wyoycha mi z boku brzuch drugi nad wzgorkiem lonowym ale jak orzyloze reke to zabieraja tylki :)
Mam to samo poki co pod reka moze poczulam 3 razy... a tak bym chciala zeby M juz cos poczul , ale moj okruszek caly czas nam psoci , albo sie zaslania i nie pokazuje dlugo co miedzy nogami , albo... nie daje sie poczuc :P

Mam to samo poki co pod reka moze poczulam 3 razy... a tak bym chciala zeby M juz cos poczul , ale moj okruszek caly czas nam psoci , albo sie zaslania i nie pokazuje dlugo co miedzy nogami , albo... nie daje sie poczuc :p
Ja tez bym chciala zeby m poczul ja dzisiaj poczulam na rece on szybko przybiegl ale juz malusze nie ruszyl sie znowu a mialam 3 kopniaki dolnego maluszka :) gornego czuje jak sie wystawi pupa bo mam gule na brzuchu i dziwne uczucie rozpierania w tym miejscu :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry