• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Na pewno wrócimy i to w przeciągu roku po porodzie, no chyba że synuś tak mi da w kość że wstrzymam się z kolejnym dopóki nie skończy 18 lat;)
My tak samo planujemy jeszcze wlasnie w ciagu roku wrocic po kolejnego kropka, jakos szkoda mi ich, mam jeszcze 3 zamrozone. Ale na razie tak zle sie czuje, ze modle sie tylko aby był juz drugi trymestr ;p

reklama
Pisanka ja mialam na karcie oznaczenia w jakich są nośnikach i wyglada na to, ze kazdy osobno. Mam znajomych co maja blizniaki i mowia, ze nigdy wiecej dzieci :D laska sie panicznie boi ciazy teraz, ma wlasnie 2 chłopaków, ale siedza z nimi tylko w domu, nie wychodza nigdzie, wiec dzieci sa mało cywilizowane i oni na to narzekaja, a w sumie sami tak trzymaja pod kloszem, to nie ma sie co dziwic.

Pisanka ja mialam na karcie oznaczenia w jakich są nośnikach i wyglada na to, ze kazdy osobno. Mam znajomych co maja blizniaki i mowia, ze nigdy wiecej dzieci :D laska sie panicznie boi ciazy teraz, ma wlasnie 2 chłopaków, ale siedza z nimi tylko w domu, nie wychodza nigdzie, wiec dzieci sa mało cywilizowane i oni na to narzekaja, a w sumie sami tak trzymaja pod kloszem, to nie ma sie co dziwic.
Ja też się bije ze na wsi zdziczeja :( ale m w mieście nie chce i npewno 5-10 lat będziemy na wsi. Ale zapisze ich na tańce jak zaczną chodzić haha niech obcy się zajmują haha

Strasz mnie dalej :p dobrze ci idzie. Haha :p

1469623034608.jpg

Dzień dobry, jestem Szymek , mam 54 cm, ważę 3150 i mam 10/10 punktów w skali apgar

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469623034608.jpg
    1469623034608.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 292
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry