• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tequila super!! Widze, ze same chłopaki, ciekawe co u mnie bedzie, ale sadzac po zarodku to tez raczej chłopak, choc nie mialam napisanej tej klasy, ale te co sie szybko rozwineły to podobno chłopaki :)
Nikaaa pewnie juz na stole :D
Nawet tak nie mów bo w klinice czeka na mnie moja córcia :p
Nie byłabym taka pewna bo po mnie jeszcze jakieś pacjentki do pani dr były więc mogła jeszcze nie dojechać ;)
Masz już synka to teraz musi być córeczka do pary :)

reklama
A jest jakaś zależność między zarodkiem a płcią ? Ja miałam oba 8b
Cos dziewczyny pisały, ze z zarodków c czesto są dziewczynki i chyba jeszcze, ze te ktore sie bardzo szybko rozwijaja to sa chłopcy a te co wolniej to raczej dziewczynki, ale jak pytalam lekarza to mowil, ze on o czyms takim nie słyszał, wiec nie wiem ile w tym prawdy.

Nawet tak nie mów bo w klinice czeka na mnie moja córcia :p
Nie byłabym taka pewna bo po mnie jeszcze jakieś pacjentki do pani dr były więc mogła jeszcze nie dojechać ;)
Masz już synka to teraz musi być córeczka do pary :)

Bedziesz jeszcze wracała po mrozaczka?
Chciałabym córke, ale pewnie bedzie syn, zreszta taka wyczekana ciaza, ze nie ma to jakiegos duzego znaczenia, tym bardziej ze juz wiem jak sie robi wszystko przy chłopakach, przy dziewczynkach jednak troszke inaczej, musialabym sie nauczyc robic kucyki itd :D

Bedziesz jeszcze wracała po mrozaczka?
Chciałabym córke, ale pewnie bedzie syn, zreszta taka wyczekana ciaza, ze nie ma to jakiegos duzego znaczenia, tym bardziej ze juz wiem jak sie robi wszystko przy chłopakach, przy dziewczynkach jednak troszke inaczej, musialabym sie nauczyc robic kucyki itd :D
Na pewno wrócimy i to w przeciągu roku po porodzie, no chyba że synuś tak mi da w kość że wstrzymam się z kolejnym dopóki nie skończy 18 lat;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry