• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Chociaz nie jestem sama z tym problemem :P
Mysle ze prawy bok nie jest az taki zly , najgorzej chyba z tymi plecami, ale kto panuje nad soba w nocy? Jak ja ostatnio sie obudzilam to lezalam w poprzek lozka :D

reklama
Chociaz nie jestem sama z tym problemem :p
Mysle ze prawy bok nie jest az taki zly , najgorzej chyba z tymi plecami, ale kto panuje nad soba w nocy? Jak ja ostatnio sie obudzilam to lezalam w poprzek lozka :D

Ja też przekręcałam się we śnie. A na koniec ciąży jak przekręciłam się na plecy to potrafiłam chrapać:D co mi M chętnie wypominał a ja przyjmowałam to z oburzeniem bo on cały czas chrapie:-P

Martini już wiesz co u ciebie będzie? Bo ostatnio nie bardzo miałam czas was śledzić:(

Ja też przekręcałam się we śnie. A na koniec ciąży jak przekręciłam się na plecy to potrafiłam chrapać:D co mi M chętnie wypominał a ja przyjmowałam to z oburzeniem bo on cały czas chrapie:p

Martini już wiesz co u ciebie będzie? Bo ostatnio nie bardzo miałam czas was śledzić:(
Tak Kochana 2.5 tyg temu mialam polowkowe i wtedy nasz synus sie ujawnil :)

Kiedys nie mialam tego probelmu dlonie i stopy przewaznie zima lato zimne...a teraz stopy czesto az mi sie poca - fatalne uczucie zwlaszcza jak sie smiga w klapeczkach :( jak nie minie po porodzie to chyba wybiore sie do apteki kupic cos na pocenie sie stop, teraz nie chce bo nie wiem czy w ciazy to bylby dobry pomysl.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry