Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dlaczego najgorzej z plecami?Chociaz nie jestem sama z tym problemem[emoji14]Mysle ze prawy bok nie jest az taki zly , najgorzej chyba z tymi plecami, ale kto panuje nad soba w nocy? Jak ja ostatnio sie obudzilam to lezalam w poprzek lozka![]()
Trzymam kciuki za szybki i bezproblemowy poród i zdjęcie twojego syneczkaNie śpię , czekam. Leżę już w szpitalu. Pani Doktor przyjeżdża o 11 i cesarkę mam koło 12![]()
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Chociaz nie jestem sama z tym problemem
Mysle ze prawy bok nie jest az taki zly , najgorzej chyba z tymi plecami, ale kto panuje nad soba w nocy? Jak ja ostatnio sie obudzilam to lezalam w poprzek lozka![]()
Czytalam gdzies zeby starac sie nie lezec , nie spac na plecach ze wzgledu na dotlenienie dziecka. Macica wtedy gdzies tam uciska...
Tak Kochana 2.5 tyg temu mialam polowkowe i wtedy nasz synus sie ujawnilJa też przekręcałam się we śnie. A na koniec ciąży jak przekręciłam się na plecy to potrafiłam chrapaćco mi M chętnie wypominał a ja przyjmowałam to z oburzeniem bo on cały czas chrapie
Martini już wiesz co u ciebie będzie? Bo ostatnio nie bardzo miałam czas was śledzić![]()
Tak Kochana 2.5 tyg temu mialam polowkowe i wtedy nasz synus sie ujawnil![]()