• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Martka a jak ja mam przeczucie ze bobas na pęcherzu to dziewczynka a ten z dużym brzuchem i nosem co mi bok wypycha to chłopak to myslisz ze się sprawdzi ?:D tak pragnę dziewczynkiiii a wszyscy prawie mówią ze będzie 2 chłopców! !! Ja nie umiem facetów obsługiwać!
Haha ja tez nie umiem chłopaków obsługiwać, a czuję że takiego mam w sobie :) z drugiej strony przecież dziewczynek tez nie umiem;);)
Zycze ci zeby twoje przeczucia tez się sprawdziły (chociaz ja należę do tej grupy, ktora czuje u ciebie dwóch rozrabiakow :) )

Haha ja tez nie umiem chłopaków obsługiwać, a czuję że takiego mam w sobie :) z drugiej strony przecież dziewczynek tez nie umiem;);)
Zycze ci zeby twoje przeczucia tez się sprawdziły (chociaz ja należę do tej grupy, ktora czuje u ciebie dwóch rozrabiakow :) )
Ja dziewczynek tez nie ale wiem ze zawsze wszystkie dziewczynki mnie obskakiwaly miałam jedna taka zakochana we mnie ze przez 5 lat mi walentynki wysyłała :) z dziewczynkami łatwiej bo od zawsze mnie lubiły a ja je i nie miałam problemu się nimi zająć. Z drugie strony mając 5 lat urodził mi się brat i tez się nim zajmowałam. Wiadomo aby zdrowe było ale ja mam taką nadzieję że ten psotnik mojego pęcherza jest dziewczynka :) i na przekór tym którzy mówią ze będzie 2 chłopaków będzie dziewczynka z brązowymi loczkami :) dzięki ze wierzysz w siłę jajników haha :)

No nikaa mogłaby juz zdawać relacje haha nie może cieszyc się sama porodem musi dzielić to z nami :p ja czekam na 9 aż pójdę na szmaty...jutro zostaje w domu ale też czeka mnie wyjście z psem wiec się nie wyspie. No i piątek dostawa ciuchów w takim jednym gdzie są ładne ubranka bardzo i narazie spokój z ubrankami. Siostra od bliźniaków mówiła mi ze naszykuje mi jakieś ubranka i ciekawa estem co tam będzie może dzisiaj pojafe do niej po to sasasasa :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry