Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nieee byłam w ciąży pozamacivznej która miałam usunięta. Zajadalam stratę na plusie 14 kg i potem w 3 mc zrzuciłam przed ślubem 17 ale widziałam ze na tylku miałam rozstepy wtedy po tym przytyci ale na nodze to nowosc
Nie wygląda mi to na rozstępy, one w początkowej fazie są różowe, fioletowe a potem bledną,wiem bo właśnie kilka dni temu odkryłam pierwszego na brzuchu :-(Myślicie że te paski to roztepy czy jakoś śmiesznie się opalilam i czy te plamy to po opalaniu bo nie znikają i tylko na nodze je mam.
Ja mam właśnie zawsze białe. Moja mama też miała w ciąży białe. Na kolanie mam 3 małe bo szybko rosłam i tez białe były od zawsze chyba ze nie zauważyłamNie wygląda mi to na rozstępy, one w początkowej fazie są różowe, fioletowe a potem bledną,wiem bo właśnie kilka dni temu odkryłam pierwszego na brzuchu :-(
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaa, to nie wiedziałam ;-) ja mam takie jasne po pierwszej ciąży ale 14 lat minęło więc wyblakły,te nowe są fioletoweJa mam właśnie zawsze białe. Moja mama też miała w ciąży białe. Na kolanie mam 3 małe bo szybko rosłam i tez białe były od zawsze chyba ze nie zauważyłam