• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pisanka tez mam na kolanie bo szybko roslam :D
Wydaje mi sie tak jak dziewczyny pisza ze to nie rozstepy. Ja w ktorys week sie tez wywalilam na slonce i zaczelam dostrzegac jakies przebarwienia szybko zeszlam ale i plamy zeszly :)
Może to spływający krem :D moje roztepy na kolanie przy tym świetle są niewidoczne ale w dzień tak ale jakoś mi nie przeszkadzają póki nie są na środku czoła :)
Tequila rozstępy podobno są genetyczne wiec są tez dwa rodzaje te różowe i białe ja na szczęście miałam zawsze białe mój m ma na plecach nie za ładne bo też rósł szybko.
Nikaa zazdro na milion procent :* pisz do nas nawet ze stołu operacyjnego :p rób fotki haha

reklama
Lipiec bejbe :*
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Nikaaa witamy ja świecie! !!! :* :)
Madzionga wytrzymaj jeszcze :* kciuki i buziaczki :*
TeQuila kciuki za dzidziusia :*

Sierpień
2: MartiniM - wizyta u endokrynologa
2: martka83- wizyta u gin prowadzącego ciążę
3: truskawka89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: martka83- badania prenatalne 2 trymestru
4: Kajka*89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: wszystkozajete - wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
10; mavi - badania prenatalne
10: Kajka*89 - badania prenatalne
25: Ewelin83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: Kasia_Basia - połówkowe
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!

Ostatnia edycja:
Może to spływający krem :D moje roztepy na kolanie przy tym świetle są niewidoczne ale w dzień tak ale jakoś mi nie przeszkadzają póki nie są na środku czoła :)
Tequila rozstępy podobno są genetyczne wiec są tez dwa rodzaje te różowe i białe ja na szczęście miałam zawsze białe mój m ma na plecach nie za ładne bo też rósł szybko.
Nikaa zazdro na milion procent :* pisz do nas nawet ze stołu operacyjnego[emoji14]rób fotki haha
Nikaaa będziesz pierwszą kobietą na świecie z telefonem w ręku na sali operacyjnej ;-)

Pisanka ja to się zawsze śmieje że wszystko co złe po mamie dziedzicze ;-) rozstępy też :-P
Te twoje to ewidentnie spływający krem :-P

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Martka a jak ja mam przeczucie ze bobas na pęcherzu to dziewczynka a ten z dużym brzuchem i nosem co mi bok wypycha to chłopak to myslisz ze się sprawdzi ?:D tak pragnę dziewczynkiiii a wszyscy prawie mówią ze będzie 2 chłopców! !! Ja nie umiem facetów obsługiwać!
Pisanka, marzenia sie spelniaja.
Zycze Ci tej wymarzonej corci i synka[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Martka a jak ja mam przeczucie ze bobas na pęcherzu to dziewczynka a ten z dużym brzuchem i nosem co mi bok wypycha to chłopak to myslisz ze się sprawdzi ?:D tak pragnę dziewczynkiiii a wszyscy prawie mówią ze będzie 2 chłopców! !! Ja nie umiem facetów obsługiwać!
Musisz mieć corcie, przecież ciuszki ci obiecałam :-P większość chłopaków na forum, to komu je oddam :-P

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry