pisanka89
Fanka BB :)
Wymiekasz?Nic dziewczyny idę kimac
Spokojnej nocy. Dobranoc :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wymiekasz?Nic dziewczyny idę kimac
Spokojnej nocy. Dobranoc :*
Może m z nią wyjdzie na siku po 5...jak nie to ja bd musiała wrrr jeszcze mała i trzymać nie umie :/Pampersa pieskowi zaloz, bo do rana chyba nie wytrzyma[emoji12]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Z ikei seria malm. 4 szuflady, baaardzo pojemna :-) wiecej nic nie kupuje.Duża masz komodę ?
Wróciłam z psem bała się ciemności i nawet się nie wysikala. ..
Ja z Ikei mam te 4 szuflady do sypialni do dziecięcego planuje kupić te biała malma 160 cm.Z ikei seria malm. 4 szuflady, baaardzo pojemna :-) wiecej nic nie kupuje.
Ja szafy nie mam. U nas malego (3 latka prawie) wisza tylko kurtki, bezrekawnik w naszej garderobie, a tak to i on ma swoja komode (tez malm) na ciuszki i teraz dla mlodszego kupilismy.Ja z Ikei mam te 4 szuflady do sypialni do dziecięcego planuje kupić te biała malma 160 cm.
Czy macie moze prócz komody szafę dla dziecka ? Czy wieszanie jest funkcjonalne ?
To mam nadzieje ze mi ta wielka starczyJa szafy nie mam. U nas malego (3 latka prawie) wisza tylko kurtki, bezrekawnik w naszej garderobie, a tak to i on ma swoja komode (tez malm) na ciuszki i teraz dla mlodszego kupilismy.
Nie mam piwnicyJa coraz robie u mojego synka przeglad i za male ciuszki chowam i wynosze do piwnicy, wtedy mam miejsce na nowosci. A w tej komodzie dla dzidziusia mam tylko rozmiarowke 56/62