• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

anemia wychodzi z jakich badań? czekam jeszcze na wyniki z krwi i moczu.
Może doradzi jakieś suplementy, bo już sama nie wiem co robić, na pewno jadłam więcej niż przed poprzednimi badaniami.

reklama
Ja jutro m.in. tez robia morfologie - ostatnio robilam z 2.5 msc temu i tez byla taka na pograniczu ale bralam przez ten czas zelzazo 2x dziennie.
No dlatego żelazo ostatnio zaczełam brać :) ciekawi mnie czy się coś zmieni. Ja na prawdę nie mam ochoty na mięso nawet na wędliny. Ale zmuszam się. Chyba, że na brokuły się przerzucę :)

No dlatego żelazo ostatnio zaczełam brać :) ciekawi mnie czy się coś zmieni. Ja na prawdę nie mam ochoty na mięso nawet na wędliny. Ale zmuszam się. Chyba, że na brokuły się przerzucę :)
Ja tez srednio z tym miechem. ogoda taka ze tez poprostu czlowiekowi w upaly sie nadzwyczajnie nie chce. Wedlinke od czasu do czasu zjem , ale najlepiej mi wchodza twarogi i serki :)

reklama
Mi nawet twarogi i serki nie wchodzą :( tylko rosół mogłabym jeść :p no i ziemniaki :D
Ja dzisiaj z mama sie wybieram na obiad do nieduzej restauracji , powoli co jakis czas gdzies zagladamy rozejrzec sie w cenach , smaku itp bo pozniej jak urodze bo nie miec checi,czasu albo w ogole jak bede karmic to za wiele nie zjem w takiej knajpie a chce cos oblookac juz mniej wiecej co bym chciala na chrzciny :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry