• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej :)
Ja to spać nie mogę :( Jak ja zazdroszcze tym co mogą do 10 pospać
Martini więc życzę smacznego :D
Nic mi nie mów o spaniu. Udało mi się w tym skwarze usnac o 0:30 potem o 1:48 pies zaczal piszczec. Jak z nią wróciłam z dworu o 2 to zobaczylam tak mokre prześcieradło od potu ze musiałam zmienić j się przebrać. O 2:30 zaczęła się burza nie musze dodawać ze nawet mżawka na poddaszu mnie budzi wiec leżałam do 3.20 i włączyłam wiatrak bo znów zaczęło się łac ze mnie. Usnelam jakoś przed 4 gdy burza się skończyła a o 5 pobudka...także dzisiaj miałam pospane. ...:( ja się nigdy nie wyspie..

Nic mi nie mów o spaniu. Udało mi się w tym skwarze usnac o 0:30 potem o 1:48 pies zaczal piszczec. Jak z nią wróciłam z dworu o 2 to zobaczylam tak mokre prześcieradło od potu ze musiałam zmienić j się przebrać. O 2:30 zaczęła się burza nie musze dodawać ze nawet mżawka na poddaszu mnie budzi wiec leżałam do 3.20 i włączyłam wiatrak bo znów zaczęło się łac ze mnie. Usnelam jakoś przed 4 gdy burza się skończyła a o 5 pobudka...także dzisiaj miałam pospane. ...:( ja się nigdy nie wyspie..
No to rzeczywiście nie za fajnie masz. A M nie może z psem wychodzić tylko Ty? Może w dzień chociaż na chwilę sie położysz

No to rzeczywiście nie za fajnie masz. A M nie może z psem wychodzić tylko Ty? Może w dzień chociaż na chwilę sie położysz
M spał w najlepsze a pies szczekal ale nie dlatego że chciała wyjść tyło chciała na łóżko. .. al pytalam się jej co chce to nie mówiła :p a z m pewnie będzie też tak z dziećmi będą dary sie w nocy a ja bd musiala się dwójką zająć. On jest nieprzytomny jak się go w nocy obudzi. Mówi przez sen majaczy lunatykuje...strach takiemu dziecko dać ale znajdę sposób żeby go obudzić jak położę mu obsrana dupke dziecka na twarz :D

Martini fajnie ze masz to juz za soba, ja jutro sie wybieram, na sama mysl chce mi sie rzygac... bleeee. Wlasnie pilas glukoze z cytryna? Bo slyszalam, ze niby nie mozna :/

Pisanko ale mialas noc, ostro, odespij w dzien :-)

reklama
Martini fajnie ze masz to juz za soba, ja jutro sie wybieram, na sama mysl chce mi sie rzygac... bleeee. Wlasnie pilas glukoze z cytryna? Bo slyszalam, ze niby nie mozna :/

Pisanko ale mialas noc, ostro, odespij w dzien :-)
Właśnie nie mogę odespac. ..bo do 11 jestem zajęta a potem jeszcze do domu i znowu sprzątać. Może pójdę przez to szybciej spać. Ciekawe czy zamknęłam okna u mnie dzisiaj leje. Kupiłam trochę ubranek ale szału nie ma potem wam pokaże za pół h bo w samochodzie zostawiłam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry