Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wogóle dziś była u mamy i siostry i zeszłyśmy na imiona dla chłopców. Więc ja mówię, że juz mówie GabryśZas moja siostra co zrobiła? Podeszła do mnie i staneła przy brzuchu i głośno mówiła Antoś, Antoś
Zaczęłam się i mówię, że jak juz będę czuła ruchy wyraźnie będę przez jeden dzień mówić Gabryś, a kolejny dzięń Antoś. I zobaczymy na jakie imię zareaguje
![]()
Ja sie zastanawiam nad Antos, Ignas, Mikolaj, Franek i jakos nie wiem czy takie chce czy nie[emoji20]Wogóle dziś była u mamy i siostry i zeszłyśmy na imiona dla chłopców. Więc ja mówię, że juz mówie GabryśZas moja siostra co zrobiła? Podeszła do mnie i staneła przy brzuchu i głośno mówiła Antoś, Antoś
Zaczęłam się i mówię, że jak juz będę czuła ruchy wyraźnie będę przez jeden dzień mówić Gabryś, a kolejny dzięń Antoś. I zobaczymy na jakie imię zareaguje
![]()
Powiem Ci tak. Kolexanka do dnia porodu mówiła Stefanek a jak urodziła i spojrzała na synka to od razu był DawidJa sie zastanawiam nad Antos, Ignas, Mikolaj, Franek i jakos nie wiem czy takie chce czy nie[emoji20]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Iga, Antos mi sie bardzo podoba, tylko Antoni to juz wydaje mi sie mega powazne.Ja mam Antosiamały łobuziak z niego
![]()
Ale można też Antek wołaćIga, Antos mi sie bardzo podoba, tylko Antoni to juz wydaje mi sie mega powazne.
To samo mam z Ignas i Ignacy, z Franek i Franciszek.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom