G
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niemowlaka i tak pościelą nie prxykrywasz, to raczej element dekoracyjny, warto zainwestować za to w fajny śpiworek z którego dziecko się nie wykopie i nie zaplącze, żadne koce itp nie zdają egzaminu nocą gdy nie czuwasz nad dzieckiem, a pościel dobrać do łóżeczka bo też są różne rozmiaryLadne.
Tyle tego ze nie wiadomo ktore wybrac.
Mam jeszcze pytanie, posciel do lozeczka lepiej kupic wieksza czy mniejsza? Bo widze ze na tym amaloo sa 2 rozmiary, a ha to pojecia o tym nie mam.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Fajne nie?
Fajne. Do tego jeszcze ogladalam komody, wygladaja jak z kompletu, bo tez maja takie wyciecia w szufladach.Fajne nie?
Yhy, wiem o których mówisz,ja raczej kupię serie malm,lubię te komody, wogole lubię IkeeFajne. Do tego jeszcze ogladalam komody, wygladaja jak z kompletu, bo tez maja takie wyciecia w szufladach.
A ja myslalam ze sobie kolderka przykryje.Niemowlaka i tak pościelą nie prxykrywasz, to raczej element dekoracyjny, warto zainwestować za to w fajny śpiworek z którego dziecko się nie wykopie i nie zaplącze, żadne koce itp nie zdają egzaminu nocą gdy nie czuwasz nad dzieckiem, a pościel dobrać do łóżeczka bo też są różne rozmiary
Mi sie tez podoba bardziej Malm, ale maz mowi ze one takie zwykle sa[emoji53]Yhy, wiem o których mówisz,ja raczej kupię serie malm,lubię te komody, wogole lubię Ikeezawsze szukam po wszystkich sklepach a ostatecznie i tak wybór pada na meble z Ikei
![]()
Hehe, możesz ale w ciągu dnia, dziecko jest za małe żeby zdjąć sobie kolderke z buzi np w nocy jak się nią prxykryje i może się udusić, także luźne akcesoria tylko pod kontroląA ja myslalam ze sobie kolderka przykryje.
Czyli nic nie wiem[emoji20]
Widzisz...o tym nawet nie pomyslalam.Hehe, możesz ale w ciągu dnia, dziecko jest za małe żeby zdjąć sobie kolderke z buzi np w nocy jak się nią prxykryje i może się udusić, także luźne akcesoria tylko pod kontrolą