Nikaaa
Fanka BB :)
Aczkolwiek ten lekarz też uważa że poród sn jest lepszyI nie życzę sobie by mojego lekarza nazywać konowałem gdyż jest to bardzo dobry specjalista szanowany w gronie lekarskim
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aczkolwiek ten lekarz też uważa że poród sn jest lepszyI nie życzę sobie by mojego lekarza nazywać konowałem gdyż jest to bardzo dobry specjalista szanowany w gronie lekarskim
Migdały albo rennieCzesc dziewczyny!!
Pisanko snilas mi sie, ze nikt nie chcial Ci usg zrobic, dopiero we wtorekw sklepie lekarke spotkalas i tak Ci powiedziala.
A mnie w nocy meczyla taaaaaaka zgaga.... jakis koszmar, na szczescie mleko pomoglo. Znacie jakies patenty na zgage??
Moja szwagierka brala rennieCzesc dziewczyny!!
Pisanko snilas mi sie, ze nikt nie chcial Ci usg zrobic, dopiero we wtorekw sklepie lekarke spotkalas i tak Ci powiedziala.
A mnie w nocy meczyla taaaaaaka zgaga.... jakis koszmar, na szczescie mleko pomoglo. Znacie jakies patenty na zgage??
19+4N
No właśnie z tym zakładaniem pessara albo szwu to tutaj mówią, że w ciąży bliźniaczej większe to szkody może przynieść... Szyjka 3cm to jeszcze ładna, ale który ty masz tc ? Bo z tel pisze i nie widze
Moja obecnie ma 6mm
lez grzecznie, wstawaj tylko do toalety i pod prysznic![]()
To ty juz koszmary masz ze mną w roli głównej ?Czesc dziewczyny!!
48 mm była 3 tyg temu. Ale wcześniej jeszcze miałam 34 mm a dopiero potem się wydłuzyla do 48 nie wiedziałam że moze się tak rozciągać na zmianęPisanka, 3 cm szyjki to kawał szyjki. Niemniej jednak z tego co pamiętam miałaś dłuższą. Skróciła się i to jest niepokojące. A więc słuchaj doktorka, leż, odpoczywaj i nie lataj po szmatach