pisanka89
Fanka BB :)
To wpisze ccPisanka, mozesz mnie tez wpisac[emoji6] tylko nie wiem jaki termin.
OM 6.01
Usg 31.12
Planowana cesarka 24.12
Syn
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To wpisze ccPisanka, mozesz mnie tez wpisac[emoji6] tylko nie wiem jaki termin.
OM 6.01
Usg 31.12
Planowana cesarka 24.12
Syn
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, a da się tutaj filmik wstawić? Chwal się jeśli się da :-)To wpisze ccja jak będę znała datę to tez wpisze datę cc
ja juz nagrałam pierwsze kopniaki brzucha
było widać dwa pykniecia
![]()
Mnie już teraz nie ale jakoś z miesiąc temu najgorzej było na mieście haha jak idę i nie mogę się powstrzymać przed drapaniem no i czochralam sięSzybko zleciało, ja dziś liczyłam zostało mi 150 dni ciąży a już 130 za mną :-) prawie półmetek :-)
Ani się obejrzymy maluchy będą na imprezy chodzić
Dziewczyny czy was swędzą sutki? Ja już wytrzymać nie mogę a nie chce za bardzo dotykać piersi bo stymulacja ponoć nie wskazana
Jak sobie radzicie z piersiami?
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba się nie daSuper, a da się tutaj filmik wstawić? Chwal się jeśli się da :-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Wstydliwe masz te maluszkiWidzę ze ja najdłużej nie znam płci[emoji14]farciary
U swojegoPisanka, z tą szyjką to prawda, że się nie wydłuża ale lekarze różnie mierzą. Ja miałam to samo w ostatniej ciąży. Szyjka sprawdzana na każdej wizycie usg dop., na tym samym sprzęcie i u tego samego lekarza. Zawsze długa, 48 mm. I pewnego dnia dr bada i mówi spokojnie: wszystko dobrze, szyjka długa 35 mm. A ja szok. Pytam jak to 35 mm skoro 3 tygodnie temu była 48 mm. Boże, zaczyna sie skracać. A dr mnie uspokoiła i zmierzyła jeszcze raz i mówi, że spokojnie, bez paniki bo z cześcią pochwową faktycznie ma 48 mm. Więc może u Ciebie też inaczej zmierzona, tym bardziej, że chyba u innego lekarza byłaś? Czu u swojego?