• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wstydliwe masz te maluszki :)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
To nie maluszki wstydliwe tylko mój gin nie patrzy na płeć bo on jest zdania że szuka od 20 tygodnia. Wczoraj się pytam czy w poniedziałek sprawdzimy a on do mnie ze od 20 tygodnia a ja mu mowie to przecież będzie 19 i 6 no to się zgodził. ....uparty facet :p on powiedział ze jeden to chłopak a jego koleżanka ze druga to dziewczynka :)

reklama
To nie maluszki wstydliwe tylko mój gin nie patrzy na płeć bo on jest zdania że szuka od 20 tygodnia. Wczoraj się pytam czy w poniedziałek sprawdzimy a on do mnie ze od 20 tygodnia a ja mu mowie to przecież będzie 19 i 6 no to się zgodził. ....uparty facet[emoji14]on powiedział ze jeden to chłopak a jego koleżanka ze druga to dziewczynka :)
Loo Boże, to dziwny troszkę ten lekarz. Co mu szkodzi wcześniej zobaczyć.

Nie wiem ...chyba boi się pomylic :( ale w 16 tc powiedział ze jeden chyba chlopak wiec...ogólnie ma dużo ludzi wizyta u niego pół h ale usg 5 minut wiec czasu nugdy nie bylo
Żaden lekarz nie daje 100%pewności co do płci ale zawsze może powiedzieć że wydaje mu się, że pewne cechy wskazują na... Albo że daje 51 %szans na daną płeć, zawsze to już jakiś punkt zaczepienia :-P

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki :*

Dziś razem z M świętujemy 5.rocznicę ślubu i na dodatek idziemy na ślub do znajomych :D Jak to M powiedział: " Jako prezent idziemy na wesele :D" Jaki on romantyczny :)

U nas wczoraj i przez noc była ulewa i teraz jest tak przyjemnie :)
Ja to już nie iwem o której mam chodzić spać :( I tak wyspać się nie mogę :(

Hej dziewczynki :*

Dziś razem z M świętujemy 5.rocznicę ślubu i na dodatek idziemy na ślub do znajomych :D Jak to M powiedział: " Jako prezent idziemy na wesele :D" Jaki on romantyczny :)

U nas wczoraj i przez noc była ulewa i teraz jest tak przyjemnie :)
Ja to już nie iwem o której mam chodzić spać :( I tak wyspać się nie mogę :(
Przyzwyczajaj się[emoji14]ja już po ścianach chodzę[emoji14]wiecznie niewyspana ale jak patrzę na ten mój cud to wynagradza mi wszystko:)

reklama
Fajnie, tez bym chciala juz czuc maluszka :cool2: No ale bratowa stwierdzila(nie do mnie bezposrednio tylko do mojego m) ze ja przez tluszczyk pewnie nie bede czula dziecka(ze niby wcale). Fakt nie naleze do szczuplych ale mimo tego "fachowego" stwierdzenia bratowej licze na kopniaki. Moze troszke pozniej niz szczuple ale wierze ze mnie to nie ominie:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry