• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kiedyś rodzice przywieźli z Wiednia pozytywkę z ta melodia i mi się bardzo spodobała teraz moje bobaski słuchają i kopia nie wiem czy się podoba czy nie :) a wy co swoim puszczacie? Jestem ciekawa czy po porodzie gdy im puszcze będą spokojniejsze a może się okaże że jednak jej nie lubiły i zaczną płakać hehe
Moja mała wysłuchała -zero reakcji :) więc chyba się spodobało i tylko łagodnie się kołysała, ze nie czułam;)

reklama
A kręci mi się strasznie w brzuchu ten wyżej. Coś czuje ze będę miała co dobrego jak juz to nie będzie tak delikatne :) dzisiaj są rekordy ruchów bibasow :) a szczególnie tego wyżej niby dziewczynka spokojna :) kilka razy dala o sobie znac dzisiaj

Tak samo oslony na wozki, nie wiem czy tutaj czytalam ze tez sa niebezpieczne. Jesli przykryje sie wozek przed sloncem czyms innym niz oryginalna oslona to w szybkim tempie wzrasta temp. w wozko i mozna przegrzac dziecko.

Tak samo oslony na wozki, nie wiem czy tutaj czytalam ze tez sa niebezpieczne. Jesli przykryje sie wozek przed sloncem czyms innym niz oryginalna oslona to w szybkim tempie wzrasta temp. w wozko i mozna przegrzac dziecko.
O tym nie słyszałam ale zawsze coś nowego :) Dziewczyny nie wiem czy pytalam czy nie ale kiedy
Po 1 kompletujecie wszystkie ubranka
Po 2 kiedy kosmetyki
Po 3 pokoik dziecięcy / lozeczko przewijak itd
Pp 4 wózek :)
Tak z czystej ciekawości :)

Ja ciuszki zaczęłam kupować po malutku po 21 tc i kupowałam sukcesywnie przez 2 miesiące. Kosmetyki, pieluchy, podkłady i inne pierdoły higieniczne po ciuszkach. A łóżeczko, wózek, komodę, wanienkę na przełomie sierpnia/września (termin miałam na 7 listopada, urodziłam 24.10). Malowanie i przemeblowanie sypialni było też na koniec sierpnia. Łóżeczko mąż w popłochu skręcił jak byłam w 35 tc i jednej nocy miałam takie skurcze przepowiadające, że myśleliśmy, że to już. Rano stwierdził, że skręca bo nigdy nic nie wiadomo:-) :) Ostatni zakup (laktator) kupiłam 23.10 - dobę przed porodem. Pamiętam jak dziś, że nie byłam w stanie już wtedy chodzić. Mała była wpasowana w kanał rodny i tak mi uciskała spojenie łonowe, że naprawdę nie dawałam rady. Na szczęście dzień później już była. 2 tygodnie przed terminem.

Kiedyś rodzice przywieźli z Wiednia pozytywkę z ta melodia i mi się bardzo spodobała teraz moje bobaski słuchają i kopia nie wiem czy się podoba czy nie :) a wy co swoim puszczacie? Jestem ciekawa czy po porodzie gdy im puszcze będą spokojniejsze a może się okaże że jednak jej nie lubiły i zaczną płakać hehe

Pisanka ja mojemu puszczalam Mozarta i do tej pory lubi sluchac:) symfonia g moll jest super i jeszcze uprowadzenie z seraju i the marriage of Figaro. Polecam:)

reklama
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Nikaaa witamy na świecie! !!! :* :)
Madzionga wytrzymaj jeszcze :* kciuki i buziaczki :*
TeQuila kciuki za dzidziusia

Sierpień

8: pisanka89- wizyta u endokrynologa
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: wszystkozajete - wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
10; mavi - badania prenatalne
10: Kajka*89 - badania prenatalne
16: Nikaaa - wizyta kontrolna po cc
17: ewelin86- badania prenatalne ll trymestru
25: Ewelin86- wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: Kasia_Basia - połówkowe
27: TeQuila-badania prenatalne 2 trymestru
29: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

WRZESIEŃ
13: MartiniM - usg lll trymestru <3

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3
21.10.2016 - madzionga : chłopiec & dziewczynka
13.11.2016 - MartiniM : chłopiec
17.11.2016- agatek28 : chłopiec (cc)
19.12.2016 - martka83 : dziewczynka

24.12.2016 - kasia_basia : dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka : chłopiec
26.12.2016 - ewelin86 : chłopiec

27.12.2016- pisanka89 : ?

07.01.2017- TeQuila : chłopiec
03.02.2017 - Fiolek81 : ?
23.02.2017 - Kajka*89 : ?