Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A w sumie to nie wiem bo go nie maca tak często nie jest super miękki ale może ja mam taki napięty po prostu ale macica twarda nie jest. Czasem jak się bobas przekręca to wtedy jest. Chyba to bobas bo mam wrażenie ze mi wyjdzie coś w danym miejscuPisanka a jak tam brzuch?
Kochana lepiej dmuchać na zimno. A tak to polezalas w łóżku i dobrze Co to zrobiło![]()
Kochana nie dziwie sie ze maluch polubil wesela mama dobrze zje same nowosci i pysznosci i jeszcze zadowolona ze sie nie zmeczyla przy robieniuHej ☺
mój wczoraj taki spokojny był coś chyba polubił weselai siedział sobie grzecznie z lewej strony
Ja raczej nie bd kupowała tych ochraniaczy bi wydaje mi się to strata kasy. No i dawniej tego nie było i dziecko się nie poobijalo. Owszem ładnie to wygląda ale jak same piszecie bezpieczeństwo i szkoda kasy.
Pisanka wczoraj najadlam się jak nigdybo na tym lipcpwym weselu to tylko ciele dania jadłam
a tu wszystko próbowałam
Ja planuje pokój dla synka dopiero w październik/listopad zrobić. Wózek we wrześniu mamy iść oglądać i ewentualnie zamówić jeśli długo by się czekało. Ciuszki bd juz niedługo kupować.
Słonecznej niedzieli![]()
Pisanka widze ze oszczedzasz sie na maksa i tak ma byc niech maz troche polataMoj jedyny spacer dzisiaj to do samochodu. Pojechaliśmy pod tesco ja sobie siedziałam w samochodzie bo spacerować nie mogę i tyle...