Mama0306
Mama na pełen etat
Różyczka czas leci oj leci. Dopiero co wyniki robiłyśmy a tu już połówka. Ja to sama nie wiem kiedy to zleciało. Teraz najlepszy czas na rozglądanie się za wyprawką. Ja wczoraj przywiozłam 2 worki ciuszków po mojej sis. Śliczne malutkie ciuszki. Jak sobie przypomne jak moi siostrzeńcy w nich chodzili to uwierzyć nie mogę, że teraz to już takie wielkoludy.
tylko co? Herbatka imbirowa odpada już sam zapach podniósł mi zawartośc żoładka do przelyku a kilka łyczków dokonczyło dzieła... W poprzedniej ciąży tylko mnie mdliło co prawda dlugo bo do połowy 6 mca ale rigoletta nie było noi łapalo mnie dopiero wieczorem więc moją metodą było przesypianie tego czasu.
Jeden Maluch to chłopiec raczej a drugi za nic nie chce się ujawnić. Maz się śmieje ze charakterek o mamusi ma i penie dziewczynka będzie 
jeszcze po historiach o których się w tv słyszy (np.rodzina Bonków....). Na glowie stanę żeby cc było. Zresztą moja lekarka też tak mówi - tylko cc - nie ma co ryzykować. Wiem że maluszki mają jeszcze duuuuużo czasu żeby się poprzekręcać ale póki co żadne główkowo nie leży