Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ewelin jedz koniecznie, moze bedziesz miala gdzies po drodze jak bedziecie wracac z wakacji.Strawbelka super ciuszkiteraz i ja musze jak wrócę do Auchana jechać
zakochałam się w Twoim zakupie
![]()
Tez widziałam ten bumbleride ale nigdzie w pl nie ma ...tzn w wawie chyba jest ale.dosyć drogi to już lepiej w sumie bugaboo. No i ja też stawiam na pompowane duże koła. A jaki macie samichod ze boisz się ze będzie problem z bagażnikem?
Natula ja yez się długo wstrzymywalam. Tak naprawdę jakieś 2 tyg temu dopiero kupiłam kombinezon no i teraz dopieto w lidluPiękne ciuszkiJa jeszcze się wstrzymuje z zakupami, ale już się nie mogę doczekać
![]()
Boje się ze w pon się okaże że mogę tylko leżeć. Mam jakieś zle przeczucie ze mi się skraca szyjka. Dawno nie miałam takiego klucia w srodku. Wiec ciesze się ze ubranka juz mam kupione pp taniosci reszta to allegro wiec się nie boję no i trzeba pojechać do wawy obejrzeć wózki i do ikei po komody.Heh...teraz Pisanka bedzie kupowac wieksze rozmiary[emoji12]
Ale dobrze Pisanko ze juz masz wszystkie ubranka, tym bardziej przy dwoch babelkach.
Ja pewnie bede kupowac wszystko na ostatnia chwile[emoji6]
Pisanko, a macie juz imiona dla ksiezniczek?
U nas bedzie chyba Franek albo Antos.
Chyba jednak z przewaga na Antos.
No chyba ze w ostatniej chwili nam sie cos spodoba.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom