• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Pisanka ciesze się ze kupiłaś wózek. Teraz juz czekaj na m i niech on robi za Ciebie wszystko. Jedna rzecz do przodu. Teraz sobie odpoczywaj jak lekarz kazał. Ważne ze nie szłas po ten wozek tylko pojechałas i ze nie sama. Ważne ze miałaś z kim jechać.

Dziewczyny skoro lekarz nie wysłał Pisanki do szpitala i kategorycznie nie zabronił niczego wiec wg niego nie ma czym się martwić. Wiadomo musi się teraz oszczędzać, nie dźwigać dużo odpoczywać itd. Sama wie co robi i ma świadomość tego co może się wydarzc

Chyba wiekszosc z nas tak ma. Ja mam wrazenie ze zoladek mi sie slurczyl. Malo co zjem, a czuje sie jakbym wieprza zjadla, wszystko mi az do gardla podchodzi.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Zgagi nie mam tylko to cofanie a żołądek to tez chyba jak naparstek :) ale mam chyba z 5 ukrytych zoladkow bo jak zjem coś to o boże nie mogę się ruszyć ale minie 5 minut i znów wilczy głód :) a jeszvze tata teraz przyjechał odgrzal rosół to zjadłam i jeszvze potem burakami stał i mi ie wpychal. Zjadłam Tylko dwa za niego i za psa :D nie daje nic tłumaczenie ze zaraz się na niego wyrzygam

Mija koleżanka miała bo miała szyjkę 1 cm I tak z nią chodziła aż trafiła do szpitala po zwykłej wizycie. Miała go od czerwca do teraz. Leżałam z nią jak zakładali nic nie czuła przy zdejmowaniu to samo. Teraz robi wszystko aby w końcu urodzić bo chcą jej robić cc
Wlasnie moja znajoma tez teraz przetrzymala dlugo ,a le wlasnie to pojedynczy przypadek ktory znam i mowie popytam tutaj w wiekszym gronie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry