MartiniM
Fanka BB :)
Najbardziej chyba mnie tez interesuja jakies niezbyt dlugie podroze samochodem czy wchodza w gre czy juz lepiej nieA co byś chciała dokładnie wiedzieć to zapytam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Najbardziej chyba mnie tez interesuja jakies niezbyt dlugie podroze samochodem czy wchodza w gre czy juz lepiej nieA co byś chciała dokładnie wiedzieć to zapytam![]()
Ale ja nie bagatelizuje słów lekarzapowiedział mi ze mam się oszczędzać i unikać dlugich spacerów ale ja jednak wolę leżeć a to ze pojechałam pół h po wózek to z wizyty wracalam na pieszo dłużej. Wiem co mam robić.
Powiedział ze przy pojedynczej to już sygnał także mowil coś o sterydach na plucka..ale daje mi 3 tyg lezenia i za 3 tygodnie zobaczymy...musze jeszvze wytrzymać 14 tygodni...kur...
I jakikolwiek ból krzyża podbrzusza bądź więcej niż 5 skurczów dziennie od razu szpital...kurde m wraca doPiero za tydzień w środę nie mam samochodu jestem sama ale dobrze ze taxi pod blokiem.
Było mało. Bluzki brudziło ale bez szału. To było takie wg mnie przezroczyste. Czasami lekko żółtawe. Ale fakt jak przystawilam młodego to odrazu jadl .I jak to wyglądało ? W małych ilościach większych ? Nagle cie zalalo czy jakoś powoli. Podobno jak ktoś ma dużo wcześniej to nie ma problemów z kp. Nie wiem ile w tym prawdy
Pisanka co tam sie u Ciebie zadziało ? Ja sie nie dziwie ze nie leżysz. Ja już powinnam nieco zwolnić ale ani myśle. Robię wszystko to co nie w ciąży, no oprócz mycia okien. Taki już mój temperament. ADHD.I jak to wyglądało ? W małych ilościach większych ? Nagle cie zalalo czy jakoś powoli. Podobno jak ktoś ma dużo wcześniej to nie ma problemów z kp. Nie wiem ile w tym prawdy
Wiesz co ona na początku miała zakaz jeżdżenia czasem jej się zdarzyło ma leżąco ale przy 1 cm to pewnie też inaczej. Prowadzić to i ja nie prowadzę samochodu juz miesiąc bo wiadomo jest to jakiś wysilek i dla nóg i mięśni brzucha. Ona miała. Szyjkę 1.7 a przy skurczu 1.2 a w krytycznym stanie 1. Ja nie wirm jak to się tak zmieniaNajbardziej chyba mnie tez interesuja jakies niezbyt dlugie podroze samochodem czy wchodza w gre czy juz lepiej nieOgolem w sobote mielismy gdzies podjechac ok 60 km od domu... Jak co to M sam pojedzie i najwyzej szybko obroci.
Cudne!Tequila, nasze klimaty.
Link do: • Handmade dla dziecka. Spodnie, baggy, cudi, kocyk, kids, poduszka
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom