• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ponoc moze na poduszce klin.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi położna moja i te babki od noworodków w szpitalu mówiły że dziecko powinno mieć trochę twardo i bez poduszki. No ale każdy dba o kręgosłup dziecka na swój sposób. Ja poduszki nie używam. Przykrywam małego kołderką albo kocykiem ale głowę ma na samym materacu . Nawet jak go biorę do siebie do łóżka to kładę go niżej żeby na poduszkach nie leżał

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Masz wypatrzony ladny spiworek?

1472633192731.jpg

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1472633192731.jpg
    1472633192731.jpg
    55,2 KB · Wyświetleń: 195
A jak jest z tymi klinami. Bo.czytalam ze nie jest to konieczne chyba że bardzo się ulewa dziecku to wtedy coś pod materacyk podłożyć.
A powiedzcie mi jeszvze bo nie mam pomysłu nadal co zrobić z dziećmi. Do sypialni się nie zmieszczą chyba że w kolyske i pomyślałam że będą w swoim pokoju normalnie a na noc wstawać po prostu. W razie jakby bardzo było źle to kupię kolyski do sypialni. Ale co wtedy z monitorem oddechu bo na noc jakby miały spać u mnie w kołyskach to tez trzeba je mieć a w dzień chciałam żeby były w swoim. Ale nie kupię 4 monitorów oddechu a podobno ustawianie tez chwile zajmuje wiec codziennie przekładać 2 razy odpada. Nie wiem za bardzo jak to rozwiązać. Czy gniesc się we 4 w pokoju ale wtedy nie wiem czy dojde do lozka bo może nie być dojścia czy po prostu dzieci w swoim. Czy ktoś z was spał oddzielnie z dziećmi ? Może wejda mi te łóżeczka ale wtedy nawet nie dostanie się do 1 z dzieci ..

Mi położna moja i te babki od noworodków w szpitalu mówiły że dziecko powinno mieć trochę twardo i bez poduszki. No ale każdy dba o kręgosłup dziecka na swój sposób. Ja poduszki nie używam. Przykrywam małego kołderką albo kocykiem ale głowę ma na samym materacu . Nawet jak go biorę do siebie do łóżka to kładę go niżej żeby na poduszkach nie leżał

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli tego klinu tez nie moze?

Ja u kilku osob widzialam ale poduszke - placek...
Każdy postępuje z dzieckiem wg własnych zasad, ja też widuje niemowlęta na ozdobnych poduchach z koronkami itp w wózkach, pomijając względy estetyczne bo mi się to nie podoba to nikt nie zastanowił się nad kręgosłupem dziecka, każdy dobry wózek ma materac w środku więc po co jakieś poduszki?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry