• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny, mój M nie chce nic kupować dla dziecka. Boi się że zapeszymy. Mówi, ze jak się dzidzia urodzi to on pojedzie i kupi. Kurczę, a w weekend w h&m jest 20% na ubrania dziecięce. Moja córa się szykuje. Tak bym chciała takiego misia tam kupić albo śliczne bodziaki i spodenki widziałam dla dziewczynek bez różu. I czapeczki.....
Link do: Kombinezon pluszowy

a tu są wszystkie rzeczy:
Link do: Nowości z kolekcji dziecięcej – ubranka dla niemowląt
Witaj w klubie.
Ja sie dzis do meza nie odzywam z tego powodu.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie mąż i moi rodzice cały czas zabraniali mi kupować, zeby nie zapeszyć, ja do pewnego momentu też nie chciałam, nie dlatego ze wierzę w jakies przesądy, ale po prostu nie chciałam, a później nie pytając nikogo o zdanie po prostu zaczęłam kupować. Co prawda nie szaleję, bo dopiero dwa razy coś w smyku, dwa razy na szmatach i coś tam w pracy tez ktos przyniósł. Jak sie okazało M teraz się śmieje i ogląda jak cos przynoszę, a moja mama sama juz dwa razy coś kupiła jak im wytłumaczyłam, ze później nie bede miała tyle kasy żeby za jednym razem wszystko sobie kupić, a poza tym trzeba też to poprac, poprasować, na to potrzeba czasu.

U mnie mąż i moi rodzice cały czas zabraniali mi kupować, zeby nie zapeszyć, ja do pewnego momentu też nie chciałam, nie dlatego ze wierzę w jakies przesądy, ale po prostu nie chciałam, a później nie pytając nikogo o zdanie po prostu zaczęłam kupować. Co prawda nie szaleję, bo dopiero dwa razy coś w smyku, dwa razy na szmatach i coś tam w pracy tez ktos przyniósł. Jak sie okazało M teraz się śmieje i ogląda jak cos przynoszę, a moja mama sama juz dwa razy coś kupiła jak im wytłumaczyłam, ze później nie bede miała tyle kasy żeby za jednym razem wszystko sobie kupić, a poza tym trzeba też to poprac, poprasować, na to potrzeba czasu.
Ja dostalam pozwolenie na zakupy od 1 pazdziernika[emoji15]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, mój M nie chce nic kupować dla dziecka. Boi się że zapeszymy. Mówi, ze jak się dzidzia urodzi to on pojedzie i kupi. Kurczę, a w weekend w h&m jest 20% na ubrania dziecięce. Moja córa się szykuje. Tak bym chciała takiego misia tam kupić albo śliczne bodziaki i spodenki widziałam dla dziewczynek bez różu. I czapeczki.....
Link do: Kombinezon pluszowy

a tu są wszystkie rzeczy:
Link do: Nowości z kolekcji dziecięcej – ubranka dla niemowląt
Cudne!
Ja na mojego mam sposób jak na coś się nie chce zgodzić że mówię że kobiecie w ciąży się nie odmawia i że teraz się nie mogę denerwować i zawsze wychodzi na moje :pspróbuj, może też podziała :D
Ja na szczęście nie muszę przekonywać męża do zakupów dla młodego , jak coś chce to zawsze się zgadza :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry