• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Te z nowej kolekcji na pewno miały większe rozmiary jak ja kupowałam ;)
A co do łóżeczka to masz jakieś typy?? Bo ja przeszukałam już tyle stronek, że mam dość, ale podoba mi się wciąż tylko jedno z Bellamy ;) zależy mi żeby posłużyły jak najdłużej, więc muszą być przystosowane na kolejne etapy (wyciągane szczebelki + potem boki całe, żeby było łóżko). No i żeby były inne mebelki z tej samej serii ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wstaw fote[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Flandi, moze takie.
Vox, seria Milk
1472881850918.jpg

Załączniki

• 1472881850918.jpg
    1472881850918.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 338
Witajcie !
Jestem troche zaniepokojona co sie dzieje :( Przy zalatwianiu sie siedzac na kibelku przy "grubszej" sprawie i w nocy i teraz nie moge do konca bo jak juz prawie sie zalatwiam to dochodzi do wielkiego klucia tam w pochwie jakby kilka igiel ktos wbijal - przeszywa i paralizuje mnie - wszystko cofajac co to do cholery jest ?! :( :(

Witajcie !
Jestem troche zaniepokojona co sie dzieje :( Przy zalatwianiu sie siedzac na kibelku przy "grubszej" sprawie i w nocy i teraz nie moge do konca bo jak juz prawie sie zalatwiam to dochodzi do wielkiego klucia tam w pochwie jakby kilka igiel ktos wbijal - przeszywa i paralizuje mnie - wszystko cofajac co to do cholery jest ?! :( :(
Martini moze przez ten krazek?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry