• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Te z nowej kolekcji na pewno miały większe rozmiary jak ja kupowałam ;)
A co do łóżeczka to masz jakieś typy?? Bo ja przeszukałam już tyle stronek, że mam dość, ale podoba mi się wciąż tylko jedno z Bellamy ;) zależy mi żeby posłużyły jak najdłużej, więc muszą być przystosowane na kolejne etapy (wyciągane szczebelki + potem boki całe, żeby było łóżko). No i żeby były inne mebelki z tej samej serii ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety nie mam wybranego modelu, wiem tylko że chcę aby miało 3 regulacje wysokości a nie jak większość dwie, musi być białe i mieć płaskie szczebelki :)

reklama
Wstaw fote[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

O ten model mi chodzi:
1472885956-nzxm0j.jpeg
1472886198-ujhv0t.jpeg
1472886213-lvc5ns.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie !
Jestem troche zaniepokojona co sie dzieje :( Przy zalatwianiu sie siedzac na kibelku przy "grubszej" sprawie i w nocy i teraz nie moge do konca bo jak juz prawie sie zalatwiam to dochodzi do wielkiego klucia tam w pochwie jakby kilka igiel ktos wbijal - przeszywa i paralizuje mnie - wszystko cofajac co to do cholery jest ?! :( :(
Może to przez ten krążek ?może się przesunął jakoś? Nie mam pomysłu, zadzwoń może do lekarza?

Hehehe... gdybym miala z nim jaki kolwiek kontakt nie zawracala bym wam glowek ;)
Aaaa,myślałam że masz telefon do niego, mi mój lekarz podał swój nr i kazał dzwonić jak coś będzie niepokoić i myślałam że każdy już tak robi
A może klinika do której chodzisz jest czynna i ktoś ci odpowie? Kurcze jeśli się martwisz to na IP jedź bo przez weekend będziesz się tylko stresować niepotrzebnie, bo zapewne nic złego się nie dzieje :)

Aaaa,myślałam że masz telefon do niego, mi mój lekarz podał swój nr i kazał dzwonić jak coś będzie niepokoić i myślałam że każdy już tak robi
A może klinika do której chodzisz jest czynna i ktoś ci odpowie? Kurcze jeśli się martwisz to na IP jedź bo przez weekend będziesz się tylko stresować niepotrzebnie, bo zapewne nic złego się nie dzieje :)
Klinika jest czynna owszem , ale nawet nie bede sie denerwowac dzwoniac tam...powiedza ze nie sa lekarzem i trudno im cokolwiek powiedziec - dzwonilam nie raz w blachych sprawach i im mowilam jak mozna rozwiazac problem ,a co dopiero teraz.. :(

reklama
I ogolem nie boli mnie nic nie czuje dopiero jak chce zrobic kupke :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry