G
Gość
Gość
Martini prywatnej klinice bedziesz rodzic?Jest to prywatna klinika i pewnie maja takie zasady - na stronie tez o tym czytalam wiec tak tam jest.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Martini prywatnej klinice bedziesz rodzic?Jest to prywatna klinika i pewnie maja takie zasady - na stronie tez o tym czytalam wiec tak tam jest.
Tak... tam sie leczylam, tam nadal chodze do lekarza i tam sobie upodobalam ze bede czuc sie bezpieczniej i komfortowo. Lekarz prowadzacy troche mnie namawial na szpital panstwowy w ktorym pracuje, ale wczesniej tam bylam na innym zabiegu - sparzylam sie i zostane przy tym wyborze.
Wojtek urodził się dziś o 11:52, 3300 g, 50 cm, 10/10.Zobacz załącznik 771966
Sorki, ale Was nie nadrobię. <br /><br />O 03:50 odeszło mi trochę wód, umylam się, zjadłam i do szpitala. Urodziłam 11:52, bez znieczulenia, bo nie zdazyli podac. <br />Generalnie zygalam, sikalam i wiecie co<br />Nacieli mnie, ale w zasadzie nic nie czułam. Teraz jest ok. Maly śpi, ładnie cycka ssal. <br />Opieka super
![]()
Kurcze ja nie wiem , bo kupowalam razem z wieloma innymi rzeczami ,ale napewno nie tyle - wrecz bym powiedziala ze pewnie polowa tegoGratuluję synka !!!!
Dziewczyny ile dałyscie za wyprawkę kosmetyczna dla siebie i dla dziecka ? Mi wyszło ponad 450 zł bez pampersow i jednych czopkow za 5 zl na goraczke
Pisanka, co Ty kupowalas? Mozesz wrzucic liste? Bo ja zielona jestem w temacie.Gratuluję synka !!!!
Dziewczyny ile dałyscie za wyprawkę kosmetyczna dla siebie i dla dziecka ? Mi wyszło ponad 450 zł bez pampersow i jednych czopkow za 5 zl na goraczke
Ja slyszalam od kilku osob ze babydream z rossmana sa dobre.Dziewczyny czy z nie raz padli pytanie. Ale jeszcze raz je zadam[emoji14]Jakiej firmy polecacie przy kupnie kosmetyków? Bo szukam i szukam i nie mogę się zdecydować![]()